ena30 -> RE: poza za zatrudnjiivanje (2.2.2010 8:01:52)
|
prije svega ne znam da sam negdje rekla da je neki savjet glup al ako baš hoćete ima ih i glupih npr cura kaže ''danas mi j počela men,curim ko vodopad, šta mislite jesam li trudna...a onda se nadovežu ti ''glupi savjeti kad ti prođe uradi test....ili one gluposti danas mi je bila ovulacija šta mislite štipa me u stomaku jesam li trudna...ah naravno da jesi.....ili tipa ma koga briga za medicinu samo dajte mozak na pašu i eto bebice.... mislim nemojte me pogrešno razumjeti ali ovdje zaista ima svašta, svako si daje za pravo da da neki savjet a nigdje veze.... slažem se ja da treba pokušati sve i sama sam pokušavala da je bilo do dizanja nogu i sl stvari do sada bi ih imala četvero, al ne ide pa ne ide, što se mee tiče mislim da je sve u Božijim rukama, mogu visiti i na lusteru ali ako Bg ne odluči da udahne dušu dažba mi da visim čitav život, to je jedina istina ljutile se vi ili ne, samo malo dublje pogledajte i shvatićete.... što se tiče savjeta doktora za to podizanje nogu ja sam ih imala od toga da ih držim dignutim pola sata, do toga da je to totalno pogrešno jer treba ležati na stomaku, do toga da mi je dr rekla da to zaista nema nikakve veze samo se nasmijala i rekla ma babske priče na kraju krajeva ukucajte na google o zavaljenoj maternici pa potražite poze koje se preporučuju i vidjećete sve te ''zlatne ''savjete koji se kose jedni s drugima, jedna je ležala sa posidnutim nogama druga na stomaku dok većina žena sa zavaljenom maternicom ostala trudna a da nijedno od toga nije radila... bez uvrede ikom ali to je moje mišljenje, želi svima nama da ostvarimo taj san sa ili bez uzdignutih noga i sl i najbolje reče aida. citiram ''zato stvarno ako se nema dat iole pametan savjet bolje je nepisat''
|
|
|
|