minie -> RE: kreme i kozmetika za bebe (4.2.2013 20:23:35)
|
IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: ajla86 jel iko imao problema sa suhom kozom? curica mi ima pogotovo po nogicama kao hrapave kolutove nisu crveni ali osjeti se pod prstima....neko kaze jekogal pomaze a neko a dermina krema neko exo-nesto zaboravila sam [sm=smiley36.gif] mazem je samo bebi proizvodima sve ispobala od krema,ulja.....ali nista nepomaze.... probaj sa ovom kremom ... http://www.ringeraja.ba/forum/Dr%25Pasha_100_%25_prirodna_krema_za_bebe/m_1555984/tm.htm ja sam problem sa hrapavim asjinim koljenima rjesila ovom kremom za 3 ili 4 dana ... pa umjesto Dr> Pasha zovem je "cudo od kreme" jer mi nisu pomoge ni dvije Avene , ni Pavlovic, ni Zagrebacki melem, ni bepanthen, NI nesto na jeko.... nije gel... Najtoplije ti je preporucujem jer zaista ali zaista je mom djetetu za par puta kozu koljena vratila na staro...njezna i mekana ...a vodila sam borbu od prolsog ljeta do neki dan... Ova krema je super, a nije ni cudo jer je glavni sastojak shea puter, od njega i samog prestaje koza biti suha
|
|
|
|