Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
moja ima osip po vratu od znojenja...nista ne pomaze, sve smo probali a dosad je najbolji efekat imao puder za bebe...jednostavno kako je bucmasta taj dio je uvijek mokar od znojenja...plus jos sad bali u 16...uzas
moja ima osip po vratu od znojenja...nista ne pomaze, sve smo probali a dosad je najbolji efekat imao puder za bebe...jednostavno kako je bucmasta taj dio je uvijek mokar od znojenja...plus jos sad bali u 16...uzas
Ista situacija kod nas, ne vidim mu vrat od podbradka, a bali.... Ja operem taj dio sapunom i namazem hidrociklinom: osip se kolko-tolko umanji.
Ista situacija kod nas, ne vidim mu vrat od podbradka, a bali.... Ja operem taj dio sapunom i namazem hidrociklinom: osip se kolko-tolko umanji.
Mom bebiju je za taj osip ispod podbratka najvise odgovarala niveina krema (Wundschutz Creme) sa cink oxidom. Par puta namazala i sve je proslo. Puderi i dr.kreme nisu djelovali.
i moja beba cesto ima taj osip jer ima podbradak a i puno bali ali nama pomaze bademova,ja kupujem na Ilidzi u privatnoj apoteci oni i prave,stvarno dobra krema,nikad mi beba nije imala osip po guzi...
Andrej je imao osut i ojeden vrat od bljucanja, a svaki dan se kupao, jedino sto je nama pomoglo to je nistatin krema...nekada se takav isti ojed znao pojaviti i na preponama...isto sam nistatinom maala i fakat odmah prodje
ne znam kolko ce ti pomoci pavlaviceva za taj osip? probala si Bepanten? odlicna je za sve vidove osipa i iritacije...preporucujem!
Mi smo imali osip od balica koji nikako nismo mogli skloniti dok dr nije prepisao neku extra kremicu... stavljali smo gazicu na to i mazali jer sto se vise kvasilo gore je bilo, nakon toga za 10 dana je prošlo i nije se pojavljivalo više.
pavlovićeva i bademova krema nije isto, pavlovićeva krema nosi to ime već 60 godina i nikad se nije zvala drugačije. U bademovoj kremi je baš samo bademova mast, a pavlovićeva ima i drugih dodataka, ali nekom odgovara nekom ne,- nama je najbolja
pavlovićeva i bademova krema nije isto, pavlovićeva krema nosi to ime već '0 godina i nikad se nije zvala drugačije. U bademovoj kremi je baš samo bademova mast, a pavlovićeva ima i drugih dodataka, ali nekom odgovara nekom ne,- nama je najbolja
MI kupili neki dan novo pakovanje pise :original pavloviceva,majkemi meni ista kao bademova! i nama odgovara za guzu,a nekad i meni za ruke!