malena sharena -> RE: Moralna podrska dojiljama sa problemima (14.1.2010 17:19:25)
|
IZVORNA PORUKA: leona81 joj ljudi ja imam nekoliko pitanja...prvo cini mi se da po noci imam najvise mlijeka a po danu ni u pola toliko, a jedem normalno i unosim tekucinu sve isto, beba po noci super jede i spava, a po danu je kenjkava i stalno trazi da jede a meni se ne napune dojke tako brzo... drugo mislila sam da imam soor ali nemamo simptome nikakve osim coktanja dok jede i to stalno a dobro je postavljena na dojku? interesuje me sta znace eksplozivne stolice kod soora? moja nije kakila 24 sata i onda se toliko ukakila da sam je morala svu presvuci i kupati, a danas je nastavila da ima stolice nakon svakog podoja...? nije proljev, vec je normalna stolica al je bilo jako puno i strasno je ljepljiva... beba je nervozna vec danima ali je imala grceve pa sad ne znam kako da znam imamo li soor ili ne? nema na jeziku nista, samo nekad naslage od mlijeka al kad se skine nema nista...na bradavicama nema promijena nikakvih? Draga leona, identicna situacija je kod mene. Ne brini, mlijeka ima dovoljno, bebica sebi navuce, meni su dojke po danu stalno prazne, jer maleni se ne skida sa mene, ali on fino napreduje. To za soor nisam sigurna, i moj cokce odkako se rodio i ponekad ima mlijeka na malom jezi - nemamo soor. I da, moj ne kaki po 15 dana, al zato kad se ukaki...pravac kada. I ako se to zove eksplozivna stolica, onda je kod nas nuklearna eksplozija [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|