sporty mamaa -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (22.3.2013 10:54:29)
|
IZVORNA PORUKA: Lalopa IZVORNA PORUKA: sporty mamaa IZVORNA PORUKA: aazra Teacher hvala na prijedlozima zvuče zanimljivo [sm=bravo.gif] Nego je li bas niko nije gledao "Upside down", kao sto rekoh imam ga na kompu ali ne znam da li je bezveze, ako jeste recite da ne gubim vrijeme, znate da vam vjerujem [sm=smiley36.gif] Link sam postavila u jednom gornjem svom postu, da mozete vidjeti o kojem filmu se radi... Jel to onaj film o dva svijeta??? Gledala sam isjecke u kinu i djeluje mi zanimljiv. Je li tko gledao Seanse?? Ja sam gledala ''upside down'' film, bezveze je, interesantna ideja al tako je slabo uradjena..nazalost..meni se nije svidjelo, dosadan film postane nakon 15tak min pravo.. A lovci na vjestice znaci dobar? Meni je simpa onaj glavni glumac, pa bi ga radi njega i gledala ;) Znaci nista od upside down, ajd mozda ga skinem iz ciste znatizelje. A ja mm smo na kokavideo gledali lovci na vjestice, bio je malo taman snimak, al je film zanimljiv.
|
|
|
|