aazra -> RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) (27.2.2013 15:17:03)
|
IZVORNA PORUKA: Storm kao i svake godine pregledam te filmove i onda i taj filmski dogadjaj [sm=smiley1.gif]. Rijetko budemo istog misljena [sm=smiley36.gif] Sto se tice najboljeg filma, Argo, tu se absolutno slazem s tobom, bila sam ubjedjena da ce ili on ili Zero dark thirty dobiti, jer ipak moraju ameri svoj patriotizam pokazati [sm=smiley29.gif] Po meni je Tarantino zasluzio svog oskara, najbolji film. Od ovih ostalih mi je Pijev zivot bio dosadan, osim efekata, koji su super. Meni su Jadnici i Linkoln bili, posle Djanga, najbolji, ne bih se mogla odluciti koji je bolji.... Haj eto pregledaj, pa javi misljenje [sm=smiley1.gif] Znači da njih prvo pregledam...[sm=bravo.gif] A o Djangu vise ne bih da ne postanem dosadna [sm=smiley36.gif], drago mi je sto je Christoph Waltz dobio oskara za svoju ulogu u njemu [sm=smiley1.gif] Ja vec danima slusam pjesme iz tog filma, kao sto je jedna moja prijateljica reče film je pravi "piece of art" "Les Miserables" je na ovoj stranici (crowarez.org) iz dva dijela, nikako da ga skinem citavog [sm=jezicek.gif] - je li citav film mjuzikl, mene je bas privukao po onome sto sam vidjela, samo se nadam da se necu osjecati kao da gledam operu [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|