aazra -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (17.2.2013 13:46:30)
|
IZVORNA PORUKA: mama21e IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: teacher75 e svasta, pocy, nemas ti pojma[sm=smiley1.gif] obično nam se podudaraju ukusi ali ovo je katastrofa od filma...kaubojski ha hu, nidje veze..nista posebno i nije mi se dalo dalje peglati..[sm=smiley13.gif] kako bona, pa glavno krece tamo negdje nas iza 73. ili 74 minute, ako se ne varam, jel se pojavio leonardo di caprio? mislim dokle si gledala? meni je film ludilo, od vrhunske glume, muzike, zabave, meni je bio predobar, bas u tarantino stilu, inace obozavam njegove filmove i svaki mu je odlican Potpisujem! Film je stvarno predobar. Ja ga u kinu gledala i jos veci uzitak. [sm=smiley20.gif] Sve se slazem s Tiki, s tim da ja uopće nisam Tarantinov fan, pa i napisala sam da je malo "previše krvi za moj ukus"..[sm=smiley36.gif], ali ovim sam se oduševila...Nadmasio je čak i "Mističnu rijeku" ako se to moze porediti...recimo da su to dva najbolja filma koja sam gledala u zadnje vrijeme...s tim da je Django No1...[sm=smiley20.gif], posebno kad se gleda u kinu sa svim onim ozvučenjem, ne promakne ti ni jedna scena... Sinoć sam se namučila dok nisam našla originalnu muziku filma, našla sam skoro sve pjesme...[sm=sloncek.gif]
|
|
|
|