RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

amra_sa -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (10.2.2013 0:15:53)

IZVORNA PORUKA: aazra

IZVORNA PORUKA: teacher75

Je li neka od vas gledala Rebecu, film Alfreda Hičkoka igra sutra na obn-u [sm=smiley1.gif]

gledala nekad davno ko dijete[sm=smiley1.gif]

Pa kakav je...sjećaš li ga se [sm=smiley1.gif]? je li jedan od boljih njegovih...ima ih onako komplikovanih, a neki su baš upečatljivi (kao npr. Ptice) [sm=smiley1.gif]

To je vjerovatno ovaj ... http://www.filmovizija.com/strani-film/rebecca-1940-video_dd9cebdf3.html

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (10.2.2013 10:21:08)

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Tacher gledaj.

zaspala nakon 15ak minuta[sm=smiley13.gif]

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (10.2.2013 10:22:21)

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Je li neka od vas gledala Rebecu, film Alfreda Hičkoka igra sutra na obn-u [sm=smiley1.gif]

gledala nekad davno ko dijete[sm=smiley1.gif]

Pa kakav je...sjećaš li ga se [sm=smiley1.gif]? je li jedan od boljih njegovih...ima ih onako komplikovanih, a neki su baš upečatljivi (kao npr. Ptice) [sm=smiley1.gif]

To je vjerovatno ovaj ... http://www.filmovizija.com/strani-film/rebecca-1940-video_dd9cebdf3.html

ne sjecam se, bila sam mala kad sam ga gledala, bio je mi je napet tada i zanimljiv[sm=smiley1.gif]

maja78 RR -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (11.2.2013 8:23:21)

django fakat odlican

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (11.2.2013 9:21:02)

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

django fakat odlican

odavno nisam gledala bolji film!

palachinken -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (11.2.2013 9:26:38)

hvala na preporuci za 21 jump street, baš smo se smijali!

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (11.2.2013 9:43:47)

IZVORNA PORUKA: palachinken

hvala na preporuci za 21 jump street, baš smo se smijali!

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]lud film skroz[sm=jezicek.gif]bice valjda i nastavak

henna ze -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (11.2.2013 10:34:54)

ja sinoć počela gledati Anu Karenjinu..ovu novu..i izdržala 4 minute dok sam titl našitmala...ne svidja mi se...

gledala zatim Flight...sa D. Washingtonom...i dobar mi je..ja se na karju isplakala..pa recite da sam normalna..imam Django..možda ga noćas odgledam

bebaa -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (11.2.2013 10:37:50)

django[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif]
a ja strasno volim horore ali bas one sto tjera strah u kosti ne volim krvoprolica...pitaju me sto gledas ako ne mozes posle toga zaspati...pa dobro sto se vi smijete kad gledate komedije...sto placete ne dramu...tako dok sam ziva necu zaboraviti PTICE od hickoka...evo se najezi...strah i trepet ko voli nek izvoli...

palachinken -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (11.2.2013 10:43:18)

Vidjela trailer za horror Mama. Ja to ne smijem gledati.[sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (11.2.2013 10:46:44)

ja ne volim horore, al ovo mi bas nekako stravicno izgleda kad procitah sadrzaj:
http://www.imdb.com/title/tt1220213/?ref_=fn_al_tt_3

bebaa -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (11.2.2013 10:50:50)

the haunting in connecticut...odlican horor...novi na filmovinu...

aazra -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (11.2.2013 22:09:59)

Ja sinoc nisam gledala "Rebecu" jer me privukao film na Novoj "Čuvarica svoje sestre", emotivna drama, puno obecavala na pocetku, kasnije su je "razvodnili" [sm=smiley21.gif], tipicno americki...i na kraju mi je bilo zao sto zbog nje nisam gledala jednog od najboljih Hickokovih filmova [sm=smiley13.gif]. Ko voli drame, ipak nek pogleda...pravi naziv je "My Sister's Keeper" [sm=smiley1.gif]

http://www.filmski.net/filmovi/4861

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (11.2.2013 22:10:43)

gledala sam, ni meni nije nesto, a mnogi su hvalili, kazu da je knjiga super

Mrvica_83 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (12.2.2013 21:47:47)

Drage moje veliki pozdrav za sve vas [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]Muz i ja smo proslih nekoliko mjeseci pogledali dosta filmova ( Canac tv ) pa da vam preporucim neke koji su se meni dopali [sm=smiley1.gif]
Officer down - nije los ko voli akcije i price koje ukljucuju policiju & intrige itd.
Factory - Drama & poluhoror .. nije los - samo je kraj filma onako / neocekivan ..
Soulless / Duxless- Film je ruski ali jako dobar - neocekivano dobar [sm=smiley20.gif][sm=smiley1.gif]
Flight -Drama - Sjajan film .. Pogotovo ako volite glumu Denzela Washingtona
The Ledge - Nije los / nema nekih desavanja ali prica nije losa .. Kraj bez sretnog zavrsetka pa ja to bas ne volim [sm=smiley13.gif]
Deadfall- Triler Moze proci za gledanje
Shutter Island - poluhoror .. Nije los ako volite psiholoske peripetije
Expatriate - akcija / gledljiv film [sm=smiley1.gif]Glumac je dobar [sm=bravo.gif]
Arbitrage - dobar film / Richard Gere u glavnoj ulozi
Naravno izmedju ovih smo pogledali more onih manje dobrih [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
Takodjer primjetno je da su u pitanju filmovi triler/drama / akcija .. Nisam fan ljubica a cak i ovi filmovi su kompromis sa muzem jer ja inace volim horore ali bez onih krvoprolica ocitih .. Fina horor remek djela [sm=jezicek.gif]

Mrvica_83 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (12.2.2013 22:01:44)

Odoh da gledam ovaj novi film Mama - ko prezivi pricat ce [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (12.2.2013 22:04:46)

a ja odoh da gledam po tvojoj preporuci:
http://www.imdb.com/title/tt1764183/?ref_=sr_1

htjela sam i prije da ga gledam al nekako zaboravih na taj film

leona81 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (12.2.2013 22:05:42)

a ja odoh da gledam po tvojoj preporuci:
http://www.imdb.com/title/tt1764183/?ref_=sr_1

htjela sam i prije da ga gledam al nekako zaboravih na taj film

dobar:)

mama21e -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (12.2.2013 22:55:32)

IZVORNA PORUKA: Mrvica_83

Odoh da gledam ovaj novi film Mama - ko prezivi pricat ce [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Bas me interesuje kakav je, pa javi ako prezivis [sm=jezicek.gif]. Gledala sam trailer i prestrasan je. Sretno! [sm=smiley36.gif]

A Django je definitivno No.1 [sm=bravo.gif]
Gledala neku noc u kinu Jack Reacher i iskrreno nije mi nesto [sm=zmeden.gif]

Evo sad hocemo da gledamo The Other Guys dok malena pajki http://www.imdb.com/title/tt1386588/, nije mi ni on nesto ali et mm hoce

Mrvica_83 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (12.2.2013 23:10:49)

Moze se gledati [sm=smiley1.gif] Jao da me vidite . Nisam smjela skopcati racunar na tv jer bi slika bila velika [sm=jezicek.gif] Umjesto toga gledam na laptopu i svako malo jos umanjim sliku [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ko biva da me manje bude strah .. Muz vec spava pa nemam i moralnu podrsku [sm=jezicek.gif] Javnem kako je bilo do kraja - sad je snimak dosao do 63.minute filma ..

Mrvica_83 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (12.2.2013 23:41:58)

Da zakljucimo pricu [sm=smiley1.gif]Film Mama - bilo je i boljih filmova ovog zanra [sm=smiley1.gif] Opet kazem da vise volim strasne filmove bez krvoprolica i babaroga [sm=smiley1.gif] Gledljiv je ali nista spektakularno ..

Mjeseceva Pratilja -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (13.2.2013 0:44:31)

Pride and prejudice.

Gledam ga mjesecno. :)

animagical -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (13.2.2013 0:49:37)

preporucujem the vow, odgledali u dahu[sm=bravo.gif]

palachinken -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (13.2.2013 8:12:06)

The Perks of Being a Wallflower
http://www.imdb.com/title/tt1659337/
Fini, klizi, bez sikirancije [sm=smiley1.gif]

Mya_81 RR -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (13.2.2013 8:17:37)

IZVORNA PORUKA: animagical

preporucujem the vow, odgledali u dahu[sm=bravo.gif]

I meni se svidja!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>