teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (22.1.2013 20:03:18)
|
IZVORNA PORUKA: leona81 IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: leona81 impossible je predobar stvarno i gledah americku verziju - girl with the dragon tattoo, dobar su posao odradili ali ne kontam sto kad vec postoji identican svedski film al identican nije bas identican, ja sam gledala oba u razmaku od par dana i ima dosta razlika, al osnovna radnja je ista. meni je americki bolji. ne znam u cemu su razlike osim u glumcima? apsolutno je sve isto. mislim da nije bilo potrebe za snimanjem americke verzije, ja sam ocekivala nesto sad da padnem na dupe a ono sve isto. cak stavise puno je bolji svedski, i meni licno, i po kriticarima...zao mi je sto je daniel pristao na ovo meni se vise svidio americki a i na imdb mu je neznatno bolja ocjena[sm=smiley1.gif]ni prvi ni posljednji remake. ima razlike u radnji, detaljima, nekih likova nema u americkoj i obrnuto, kometarisale smo maja i ja kad smo gledale prosle godine nekad, ne sjecam se sad tacno[sm=smiley1.gif]pokusacu pronaci nase postove od tada
|
|
|
|