Odgledala [sm=smiley1.gif], kad progutam knedlu nakon filma znači da je dobar, predobar [sm=bravo.gif] Hvala na obavijsti, kako uganjas sve filmove na tv? Ja rijetko gledam, jer nemam vremena, a i kad imam slabo šta nadjem. Ti uvijek znaš kad je dobar film i na kojem programu [sm=jezicek.gif]
teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (23.11.2012 22:44:13)
Odgledala [sm=smiley1.gif], kad progutam knedlu nakon filma znači da je dobar, predobar [sm=bravo.gif] Hvala na obavijsti, kako uganjas sve filmove na tv? Ja rijetko gledam, jer nemam vremena, a i kad imam slabo šta nadjem. Ti uvijek znaš kad je dobar film i na kojem programu [sm=jezicek.gif]
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]redovno pregledam ovaj online program: http://mojtv.hr/ tako da sam prilicno upucena kad ima nesto dobro na tv[sm=smiley1.gif]
ena23 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (24.11.2012 23:37:27)
Marija13 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (25.11.2012 0:06:52)
Preporucite mi kakvu domacu komediju (pod domacom mislim na cijelu bivsu jugu [sm=smiley1.gif] ) Ja vam preporucujem ako niste gledale "Paradu" sa odlicnim Nikolom Kojom u glavnoj ulozi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
amra_sa -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (25.11.2012 0:17:13)
Odgledala večeras 21 gram. Ipak, nisam ga gledala ranije. Najteži su mi ovi filmovi o realnom životu sa teškom tematikom, tu se baš [sm=smiley19.gif] Uh ubuduće dajte neke filmove sa sretnim završetkom. Maloprije gledala jedan od novijih horora...http://www.imdb.com/title/tt1922777/ Ko voli horore nek pogleda, dobar je ...
amra_sa -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (25.11.2012 0:23:30)
IZVORNA PORUKA: Marija13
Preporucite mi kakvu domacu komediju (pod domacom mislim na cijelu bivsu jugu [sm=smiley1.gif] ) Ja vam preporucujem ako niste gledale "Paradu" sa odlicnim Nikolom Kojom u glavnoj ulozi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Mi nismo anđeli , Mrtav ladan , Tesna koža, Žikina dinastija itd ... Parada je [sm=smiley20.gif]
bambi7 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (25.11.2012 1:24:49)
ovo je meni film svih vremena [sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif]
I meni! [sm=smiley20.gif] Gledala sam ga barem 10 puta! [sm=smiley1.gif]
bambi7 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (25.11.2012 12:55:49)
IZVORNA PORUKA: amra_sa
IZVORNA PORUKA: Marija13
Mi nismo anđeli , Mrtav ladan , Tesna koža, Žikina dinastija itd ... Parada je [sm=smiley20.gif]
Kad porastem bicu kengur!
ena23 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (25.11.2012 21:32:15)
ovo je meni film svih vremena [sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif]
da ni ja ne mogu vjerovati, ali tek sam ga sinoc prvi put gledala. vrh film. inace volim ovakve filmove, koji ostave dubok utisak, dok recimo romanticne komedije ne mogu ocima smisliti, a i "komedije" koje izlaze u zadnje vrjeme. ako znas jos ovakvih lijepih dobrih filmova sa nekom porukom javi se [sm=smiley1.gif]
ena23 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (25.11.2012 21:36:49)
p.s. sad sam u fazonu gledanja filmova poput robin hood iz 1990tih, onaj sa kevin kostnerom, zatim bravehart i tako to, ako imate neki dobar sliccan dajte prijedloge, ovih dana mi djeca rano zaspe pa imam kad svasta radit[sm=smiley36.gif]
p.p.s. je li neko gledao inglorious bastards? kakav je? volim breda pita [sm=smiley1.gif]
teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (25.11.2012 21:41:49)
inglorious bastards je super, kao i svi tarantinovi filmovi[sm=smiley1.gif]a ja bih ti preporucila ovaj stari film ako nisi pogledala do sad:
ena23 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (25.11.2012 21:49:46)
i meni je tarantino [sm=smiley20.gif], znaci ako se pokrene glupa filmovizija to je sljedece na listi.
madam x -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (25.11.2012 22:12:16)
Hoću da gledam " Memoari jedne gejše", ali , kako sam smotana, ne uspijevam naći na netu, tj. uspijem, ali uvijek mi nešto fali, znači ja bih da gledam online, molim vas, uputite me. Hvala[sm=smiley1.gif]
Neca xxx -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (25.11.2012 22:13:47)
da ni ja ne mogu vjerovati, ali tek sam ga sinoc prvi put gledala. vrh film. inace volim ovakve filmove, koji ostave dubok utisak, dok recimo romanticne komedije ne mogu ocima smisliti, a i "komedije" koje izlaze u zadnje vrjeme. ako znas jos ovakvih lijepih dobrih filmova sa nekom porukom javi se [sm=smiley1.gif]
Sibirski berberin! [sm=smiley20.gif] Sa Juliom Ormond. Ubjedljivo meni najbolji film. A uklapa se u kategoriju filmova koje trenutno gledas. [sm=smiley1.gif]
teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (25.11.2012 22:16:42)
neco, pa ja ga maloprije gore preporucila[sm=smiley36.gif]
henna ze -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (25.11.2012 22:25:37)
kraljev govor..
jao sjecanja jedne gejse mi je jedan od najdrazih..i ima ona neki..kad engleskinja uci djecu.od nekog kralja..ima ih stotinu..samo dok se sjetim kako se zvao...
teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (25.11.2012 22:29:14)
IZVORNA PORUKA: henna ze
kraljev govor..
jao sjecanja jedne gejse mi je jedan od najdrazih..i ima ona neki..kad engleskinja uci djecu.od nekog kralja..ima ih stotinu..samo dok se sjetim kako se zvao...