Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) 5.5.2012 8:50:15
henna ze
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR
Definitvno film koji je pored the sister keeper na vrhu moje ljestvice...vrijedi svake minute..sekunde...
hocemo sad da gledamo
predivan
ovaj sam film jučer gledala....ostavlja utisak..stvarno je predobar...al ja kao ja sam se zapitala kakav bi bio da nije onog bogatstva..možda suviše mračan...humor u filmu odličan...odgovaraju mi ovakvi filmovi..baaaaš..i ja isto ovako..na svoj crno smiješni način se sama zezam..preporuka..
RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) 6.5.2012 8:15:23
Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75
sto dokazuje da je extra glumac, kad je sposoban za takvu transformaciju
bas upravo , imam jos jedan film od njega kanim se gledat ( rece mm da sam poludjela jednog te istog samo gledam) ali ovdje je mislim u vezi politike ili slicno , vidi se da svugdje moze glumiti , kako god dobar je .
JA sam jucer cio dan razmisljala o ovom filmu nije to neka akcija nije to nesto posbenoooo sada Fantazije , ali kada sagledam film i tjera me da mislim o njemu onda je to za mene DOBRA STVAR posebno jer je istinit i bas mi zao one jadne zene , para je para i kad je imas mozes i ubiajt izgleda :(((
< Poruku je uredio Mirkica -- 6.5.2012 8:19:26 >
RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) 6.5.2012 8:17:37
Mirkica
IZVORNA PORUKA: MAMA MA
Ja preporučujem THE NEXT THREE DAYS-russell crowe....predobar....pun akcije....
THE NEXT THREE DAYS
hahahha ja sam uz ovaj film skakala po krevetu , pokrivala glavu jastukom izletala na terasu hahahaha bas je uzbudljiv ali mi ga muz malo zgadio , ali iskreno malo je prenapucan
RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) 6.5.2012 8:56:03
MAMA MA
IZVORNA PORUKA: Mirkica
IZVORNA PORUKA: MAMA MA
Ja preporučujem THE NEXT THREE DAYS-russell crowe....predobar....pun akcije....
THE NEXT THREE DAYS
hahahha ja sam uz ovaj film skakala po krevetu , pokrivala glavu jastukom izletala na terasu hahahaha bas je uzbudljiv ali mi ga muz malo zgadio , ali iskreno malo je prenapucan
I ja sam se slično ponasala A muz je svako malo govorio "aman zaman ja ljubavi"...ahahahahahahahah....slažem se da je malčice prenapucan ali opet ja ga preporučujem jer mi je fakat osto u sjećanju....