Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 1.3.2016 19:03:03
Mirkica
Heist
gdje ima ovaj film da se gleda ???
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 1.3.2016 22:35:57
Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75
film je o psu. meni bas divan
tako sam gledala onaj sa Richard Geer film isplakala se ko godina jesili gledala taj film ???
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.3.2016 12:15:52
pony2507
1. Kad jaganjci utihnu
2. Legenda o jeseni
3. The longest ride
4.The Age of Adaline
5. The notebook
6. Dear Jhon
7. The wow
8. P.s. I love you
9. Plan letenja
Pregledala sam bezbroj filmova, samo sam losa sa nazivima,ovo je ono cega sam se mogla sjetiti. Inace , sve gledam na filmoviziji.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.3.2016 13:20:07
Mirkica
IZVORNA PORUKA: pony2507
1. Kad jaganjci utihnu
2. Legenda o jeseni
3. The longest ride
4.The Age of Adaline
5. The notebook
6. Dear Jhon
7. The wow
8. P.s. I love you
9. Plan letenja
Pregledala sam bezbroj filmova, samo sam losa sa nazivima,ovo je ono cega sam se mogla sjetiti. Inace , sve gledam na filmoviziji.
gdje jaganjci uletise medju ove ljubavne?
ona to odmah na pocetku rjesi i kasnije pocinje romantika ko prezive pricace
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.3.2016 13:21:01
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Neca xxx
IZVORNA PORUKA: henna ze
kakav je Tiki?
jučer sam gledala Room...uhh
Za danas sam pripremila Fathers and doughters, pa ćemo vidjeti
Gdje si nasla The Room? Mi inace skidamo s torenta i ne mozemo naci ovaj film nikako. Nadjemo neke linkove, ali nije cijeli film. Gdje si ti gledala?
imas na filmovita dobar je snimak
TIKI gdje ima taj turski ja volim njihove gledat posebno kad njemacko turski umejsaju ili se smijat ili plakat jedno ej zagarantovano
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.3.2016 13:28:44
Mirkica
mirkice ne znam gdje ima. malo cu proguglati a valjda nadjem negdje s prevodom
pogledah sada isjecak imas na youtube prevod na engleski izgleda da je dobar ,ja pristavial novog frankensteina volim aj te filmove al me je MAgbeth zezno kad ne umro od dosade reko sta je ovo
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.3.2016 13:51:59
bejbibi
Mogla boh i ja taj turski pogledati ..oni imaju dobre filmove ..horori su im extra ...a i ljubavni osto..mada se nikednog ne mogu sjetiti a imaju i dobre komedije
Danas se gleda room ( napokon ) I mozda brooklyn il f&d ( skratila sam naziv
< Poruku je uredio bejbibi -- 2.3.2016 13:56:53 >
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.