bejbibi -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (29.2.2016 15:37:58)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: bejbibi Na listi za gledanje su mi Danish girl Brooklyn Room Fathers and daughters Youth Ja volom i drame a mm ne ,tako da veconom gledamo mistery,thriller..tooboje volimo :) A frame gledam sama [sm=smiley36.gif] romanticne i historijske takodjer[sm=smiley36.gif] gledala room, brooklyn i fathers and daughters. sva 3 odlicna a room me bas odusevio. tako mi je drago sto je brie dobila oskara[sm=bravo.gif] pogledaj i tarantinov hateful eight ako do sad nisi. odlican po obicaju[sm=smiley1.gif] Te sam i stavila na listu jer si ih preporucila a kolko vidim imamo slican ukus za filmoce [sm=smiley36.gif] Ide i hateful eight na spisak[sm=jezicek.gif] E mm nije ljubitelj serija.zato ja sve gledam umjeto njega [sm=smiley36.gif] Ja trenutno online pratim pretty little liars [sm=jezicek.gif] volim te tinejdzerske [sm=jezicek.gif] a ona je mistery,thriller pa bas mi dobra :) Ove ostale na tv gledam A ALMAN mi ti uglavnom gledamo filmove kad A spava jer je ona dosadna pa nam ne da mira[sm=jezicek.gif] a M svakako na ipad gleda nesto ,ni ne cuje se [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|