RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

bejbibi -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (28.2.2016 12:31:49)

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: bejbibi

IZVORNA PORUKA: Mirkica

evo ga TIKI

http://www.filmovita.com/the-dressmaker-2015/ pogledaj dopasce ti se sigurno meni je bio bas dobar onako konacno malo drugaciji

Ovaj mi je na spisku :)
Znaci necu se razocarati :)

zanimljiv je i neobican skroz

👍 gledatcu ga cim stignem :)

Mirkica -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (29.2.2016 13:02:01)

http://m.imdb.com/title/tt2245003/
Jako dobar ,emotivan film ..rijec je o dvije najbolje prijateljice :)

http://m.imdb.com/title/tt1895587/ 👍👍👍

ove dviej drugarice sam procitaal opis filma i rekla necu imam osjecaj da je jako tuzan pa mi se ne gleda.

bejbibi -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (29.2.2016 13:08:59)

IZVORNA PORUKA: Mirkica

http://m.imdb.com/title/tt2245003/
Jako dobar ,emotivan film ..rijec je o dvije najbolje prijateljice :)

http://m.imdb.com/title/tt1895587/ 👍👍👍

ove dviej drugarice sam procitaal opis filma i rekla necu imam osjecaj da je jako tuzan pa mi se ne gleda.

Doduse jeste tuzan :) ja sam plakala kad sam gledala al vjeruj da se isplati gledati :)) meni se jako svidio film :)

bejbibi -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (29.2.2016 13:10:23)

Upravo gledala 12 years of slave i toplo preporucujem ko nije gledao :)
Jako dobar film baziran na istinitom dogadjaju

bebaa -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (29.2.2016 13:13:10)

http://www.imdb.com/title/tt3703908/

dobar film...

bejbibi -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (29.2.2016 13:18:44)

Preporucujem !
Neki imaju slabiju ocjenu ,neki bolju al mogu se gledati :)

Komedija:
Intern
Absolutely anything
Mall cop 1,2
Het hard
Home sweet hell
The wedding ringer
Horrible bosses 1,2
Spy
Lets be cops

bejbibi -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (29.2.2016 13:24:58)

Krimi,misterija,triler

Solace
Regression
Secret in their eyes
Sicario
The gift
Dark places
The gunman
The loft
Before i go to sleep
Gone girl
A walk among the tombstones
Non stop

Ima jos :)

bejbibi -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (29.2.2016 13:53:34)

Da dopunim jos triler,misteri

Now ypu see me
Prisoners
The factory
Heist
Survivor
Focus

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (29.2.2016 14:37:53)

pogledala sam ti sve s liste osim sicario. to me ceka uskoro[sm=smiley36.gif]

alman -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (29.2.2016 14:52:07)

jao jeste vi flmoljubci, draga bejbibi liste [sm=smiley1.gif]
ja ne pamtim kad sam pogledala neki film, a bas bih voljela al ide mi na zivce kad ga moram gledati u prekidima a tako mi je sa djecom i onda odustanem [sm=smiley36.gif]

je li gledate na filmoviziji?

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (29.2.2016 15:05:07)

gledam na filmoviti, filmoviziji i milversite. uglavnom iza 10 navecer kad djeca zaspu

bejbibi -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (29.2.2016 15:16:04)

IZVORNA PORUKA: alman

ja ne pamtim kad sam pogledala neki film, a bas bih voljela al ide mi na zivce kad ga moram gledati u prekidima a tako mi je sa djecom i onda odustanem [sm=smiley36.gif]

Ja bas volim gledati folmove [sm=smiley36.gif] uzivaaam..ja i mm svaki dan skoro gledamo[sm=smiley36.gif] barem jedan ako ne i dva[sm=jezicek.gif]

bejbibi -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (29.2.2016 15:19:10)

Dobri su ovi svi sa liste 👍
Sicario jako zanimljiv meni :)

Imam jos punoooo za preporuciti al neke sam i zaboravila [sm=smiley36.gif]

Evo jos nekih

Spectre 007
Mission impposible najnoviji
Bridge of spies
Everest

bejbibi -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (29.2.2016 15:21:42)

Na listi za gledanje su mi

Danish girl
Brooklyn
Room
Fathers and daughters
Youth

Ja volom i drame a mm ne ,tako da veconom gledamo mistery,thriller..tooboje volimo :)
A frame gledam sama [sm=smiley36.gif] romanticne i historijske takodjer[sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (29.2.2016 15:25:20)

IZVORNA PORUKA: alman

Ja bas volim gledati folmove [sm=smiley36.gif] uzivaaam..ja i mm svaki dan skoro gledamo[sm=smiley36.gif] barem jedan ako ne i dva[sm=jezicek.gif]

i mi a od ljetos smo navalii na serije koje su bile najbolje zadnjih nekoliko godina pa sve maratonski gledamo online a u pauzama izmedju serija pogledamo nove filmove[sm=smiley36.gif]ma mi smo ludjaci pravi. do 1-2 znamo gledati tv pa ujutro jedva na posao[sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (29.2.2016 15:27:28)

Danish girl
Brooklyn
Room
Fathers and daughters
Youth

Ja volom i drame a mm ne ,tako da veconom gledamo mistery,thriller..tooboje volimo :)
A frame gledam sama [sm=smiley36.gif] romanticne i historijske takodjer[sm=smiley36.gif]

gledala room, brooklyn i fathers and daughters. sva 3 odlicna a room me bas odusevio. tako mi je drago sto je brie dobila oskara[sm=bravo.gif]
pogledaj i tarantinov hateful eight ako do sad nisi. odlican po obicaju[sm=smiley1.gif]

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (29.2.2016 15:28:04)

i ja drame gledam uglavnom bez mm[sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (29.2.2016 15:30:37)

historijske spektakle prepustam mm. to je njegov zanr a ja nisam ljubitelj. ostalo gledamo skupa. horore i sf ne volimo pa to bas rijetko gledamo. zajedno najvise volimo krimi misterije i dobre serije ( walking dead, game of thrones, sherlock, oz itd...)

bejbibi -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (29.2.2016 15:37:58)

Danish girl
Brooklyn
Room
Fathers and daughters
Youth

gledala room, brooklyn i fathers and daughters. sva 3 odlicna a room me bas odusevio. tako mi je drago sto je brie dobila oskara[sm=bravo.gif]
pogledaj i tarantinov hateful eight ako do sad nisi. odlican po obicaju[sm=smiley1.gif]

Te sam i stavila na listu jer si ih preporucila a kolko vidim imamo slican ukus za filmoce [sm=smiley36.gif]
Ide i hateful eight na spisak[sm=jezicek.gif]

E mm nije ljubitelj serija.zato ja sve gledam umjeto njega [sm=smiley36.gif]

Ja trenutno online pratim pretty little liars [sm=jezicek.gif] volim te tinejdzerske [sm=jezicek.gif] a ona je mistery,thriller pa bas mi dobra :)
Ove ostale na tv gledam

A ALMAN mi ti uglavnom gledamo filmove kad A spava jer je ona dosadna pa nam ne da mira[sm=jezicek.gif] a M svakako na ipad gleda nesto ,ni ne cuje se [sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (29.2.2016 15:45:10)

historijske spektakle prepustam mm. to je njegov zanr a ja nisam ljubitelj. ostalo gledamo skupa. horore i sf ne volimo pa to bas rijetko gledamo. zajedno najvise volimo krimi misterije i dobre serije ( walking dead, game of thrones, sherlock, oz itd...)

ja volom poneki sci fi ...npr the maze runner,hunger game itd ...
Volim i horore al ih ne smijem puno gledati[sm=smiley36.gif] vise horor/ triler ...ima par dobrih

vickie -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (29.2.2016 19:00:46)

Danish girl
Brooklyn
Room
Fathers and daughters
Youth

Danska cura mi je odlican film. Preeeedobar.Najbolji na ovoj listi.
Bruklin ...'nako. Dobar je.
Sobu nisam gledala.
Ocevi i kcerke gledala...tezak, napet...odlican.
Youth nisam gledala.

vickie -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (29.2.2016 19:03:45)

Dobri su ovi svi sa liste 👍
Sicario jako zanimljiv meni :)

Imam jos punoooo za preporuciti al neke sam i zaboravila [sm=smiley36.gif]

Evo jos nekih

Spectre 007
Mission impposible najnoviji
Bridge of spies
Everest

JA sam od Sicaria vise ocekiala. Nije los, ali u neka doba postaje dosadan...Everest mi je premocan film. Tezak, ali odlican.

vickie -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (29.2.2016 19:07:39)

Preporucujem vam ovaj film ako do sad niste gledale
http://www.imdb.com/title/tt2359002/?ref_=fn_al_tt_1

vickie -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (29.2.2016 19:08:49)

http://www.imdb.com/title/tt2910904/?ref_=nv_sr_2
i ovaj

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (29.2.2016 19:09:05)

ja volom poneki sci fi ...npr the maze runner,hunger game itd ...
Volim i horore al ih ne smijem puno gledati[sm=smiley36.gif] vise horor/ triler ...ima par dobrih

Volim i ja te al ne volim one svemirske[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  182 183 [184] 185 186   Sljedeća stranica >   >>