Mirkica -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (21.12.2014 8:55:41)
|
IZVORNA PORUKA: MicoTico Mirkice, nadam se da ti se omaklo, jer tvoj post zvuci i rasisiticki i nacisticki. Vjerovatno se nisi dobro izrazila. Elem, pogledah ovaj Denzelov, dobar, ali nisam sad bas full odusevljena. A D.W. mi je inace u top 5 frajera,. zavisi kako se uzme a ja sam iance zuta nisam bijela , a mozda sam i crna cim branim crnce ko zna , inace nit sam rasista niti nacista samo mrzmi ljude koji iz bilo kojeg razloga napadaju bilo koju rasu ili naciju i ugrozavaju im zivot a ovim htjedoh reci da u americi divnoj dragoj takvih ima ponajvise , i ako ne gledamo samo filmove vidjecemo kako uspostavljau red i mir na svim stranama , to je pisac htio da kaze ;) al et ovo je tema o filmovima , izvinjavam se sto me dotaklo pljuvanje o jednom crncu , puno se izvinjavam. A da Evropa je uvjek bila tolerantnija po pitanju crnaca nego Amerika valjda toliko znamo. Gali ja ne zivim sa Amerikancem ja zivim sa BOsancem/Njemcom, nismo svi Amerikanci
|
|
|
|