maja78 RR -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (9.12.2014 17:17:44)
|
IZVORNA PORUKA: aazra IZVORNA PORUKA: salmana IZVORNA PORUKA: maja78 RR prosi vikend htjeli ici u kino gledati interstellar ali zakasnimo u subotu, u nedelju nije imao ko cuvati malca, ovu sedmicu nije prikazivan radnim danima vec mu je kraj vec samo juce i danas i to u pola dva. Hajd juce imali obaveza nismo isli i napokon danas odemo. Prosle sedmice kad sma zvala za rezervaciju kaze citav vikend nema rezervacija za taj film, danas dodjemo krcata sala samo prva dva reda samo slobodna, hajd uzememo u drugom. Nakom 20 minuta filma smo izasli jer nas je vrat ukocio, jer nam je zlo doslo od letanja ocima po ekranu hvatanja slova i slike koliko je blizu. Hebo ih projektant sale! Neka je mala sala ali samo sto nisu sjedista u platno stavili. Ovo pricam o cinema city-ju. Morala sam se pozaliti Da ti pravo kazem ustedila si sebi 3 sata peglanja. Ja vece razocarenje doavno ne dozivjeh...puno sam ocekivala od filma, Nolan je to, Metthew, svi odusevljeni bla bla...a film TRUBA - nelogican, razvucen, nategnut do bola, pretenciozan na million nacina....bezveze! Daleko od ocjene 9 na imdb! Volim Metjua, ali nakon ove dvije temeljite opservacije, sve su prilike da ću ga propustiti [sm=smiley36.gif] Hvala vam cure [sm=smiley31.gif] ma Azra ja nisam odustala, mene je pocetak zainteresovao hehe a nahvalili ga, evo selmana kaze ne valja, znaci gledanje od kuce :)
|
|
|
|