maja78 RR -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (1.12.2014 20:36:43)
|
IZVORNA PORUKA: yoko eto IZVORNA PORUKA: maja78 RR IZVORNA PORUKA: MicoTico IZVORNA PORUKA: elmaL IZVORNA PORUKA: MicoTico IZVORNA PORUKA: yoko eto ovo skinite kako znate i umijete...serija je straaaava...ja bolje odavno nista nisam gledala http://www.imdb.com/title/tt2356777/ "pristavila". Djeluje mi obećavajuće. U svakom slučaju, možemo je mm i ja zajedno gledati. Javim utiske. Mm i ja smo je bili poceli gledati, ali ne znam da li sam do kraja prvu epizodu pogledala. Malo mi sporo, monotono, nije mi leglo iako po opisu sam mislila da je po nasem ukusu. Haj bas javi utiske, mozda je do mog raspolozenja bilo, pa mi nije leglo[sm=smiley1.gif] Meni se dopada, jest sporija radnja, ali meni odgovara. Mm počeo pa odustao, kaže da mu nije nešto. mi izgledali juce tri epizode jedva cekam da nastavimo mislila sam veceras, ali danas mi bio prvi radni dan nakon mjesec ipo bolovanja i jedva gledam na oci a tako bih gledala ja sam ostala [sm=smiley3.gif]..fakat ne znam kada sam gledala bolju seriju...bas zato sto je manje "instant"...toliko je paznje poklonjeno detaljima...ovaj me mcconau odusevio...a prije mi je bio...naaaaaaa...od njegovog drzanja...ma kako je citavu ulogu iznio...moram jos pogledati ovaj film sto je prije serije snimio..radi cega je i smrsao toliko...kazu da je boli glava...ja sam epizode gutala[sm=smiley36.gif] radnja je tako spora, a jedna epizoda traje dugo, ali ni jedne sekunde ne pomislili nismo ja sto su ga razduzili, ma bas bas odlicno nekako sma pomislila da je po nekoj knjizi uradjeno, zasto su uvijek filmovi losiji od knjige, jer skrate radnju i ne mogu detaljisati kao u knjizi, e ovo mi bas na to izgleda
|
|
|
|