Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 17.1.2014 23:05:21
teacher75
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: palachinken
A kako vam se cini Orlando Bloom, meni je super kao vilenjak ali je slab zavodnik
Oh...Bloom....moja prva ljubav Kad se sjetim Legolasa i kako mi je vilica do poda, onog bagavog poda u kinu 29. novembar, spala...tamo nekad prije 13-14 godina kad je prvi dio Prstena izašao... A vala, i onaj patuljčić sto mu koku ote nije za odbacit
Ja sam balila na Viga tj. na Aragorna, Legolas mi bio promašaj za njega. [/quote
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.1.2014 13:02:23
Anoniman
Gledah Now is good (2012.) Pretuzan film. Divan, njezan, drzak, bolan, realistican...i na kraju bas tezak. Ko kisna godina sam se isplakala. Poput Sestre cuvarice je, ako ne i bolji...Pa eto, ko zeli...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.1.2014 13:06:17
Anoniman
Gledah i ovaj nedavno: http://www.imdb.com/title/tt1783232/ Uopce nije los. Dobro je uradjen skroz, zanimljiv, nesto poput Troje u tim akcijama borbe. Ko to voli, naravno. Preporucujem za gledanje s muzevima.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.1.2014 19:29:49
aazra
IZVORNA PORUKA: palachinken
Vala baš si ga dobro opisala. Zutog antickog heroja je mogao samo Pitt u Troji iznijeti.
Nikad mu nisam oprostila što je onako okrutno ubio Hektora... On je u svemu "moj tip" - izgled, karakter, sve...gledala sam Erika Banu i drugim filmovima ali nije me se dojmio kao Hektor
Nadam se da ce mladi Bloom pokazati i neke druge sposobnosti u novom nastavku Hobita
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.1.2014 2:05:27
aazra
Jedan od onih rijetkih filmova nakon kojih imaš osjećaj da nisi ista osoba prije i poslije gledanja
Najnoviji film Bena Stilera, koji mi do sad nije bio nešto posebno kao glumac da ne kazem da mi je malo omrzo poslije Fokerovih, ali nakon ovog mi je među omiljenim
odlican [/quote gledala i stvarno je dobar film :)))
Ima li vas još da ste ga gledale...večeras je emitovan hrt-u.
I ja sam ga sinoć gledala,baš došla da dam preporuku. Film je emotivan,ima par zapetljanih scena na početku,ali da se pohvatati i definitivno g avrijedi pogledati.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 26.1.2014 15:14:15
teacher75
kako je meni ovaj film predobar, gledala sam ga nekoliko puta. evo poceo prije 10 minuta na pink movies2 pa ko hoce nek pogleda: http://tvprofil.net/show/451552/21-grams