aazra -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (13.1.2014 21:32:14)
|
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR IZVORNA PORUKA: aazra Sad sam napokon skinula "Blue jasmine" [sm=sloncek.gif]...jeste li gledale? Rezija Woody Allen, mada mi on kao lik nije bas simpatican, mislim da je dobar kao reziser...sve dok je iza kamere moze proci [sm=smiley36.gif] aazra gdje si skinula daj molim te link, jer ja bezuspjesno pokusavam vec ihihi da skinem...kad god sam s torrenta skidala uvijek na kraju se ispostavi da je zapravo samo spam, ili neispravan file. Izvini sto ti prije nisam odgovorila, ovako ja sam registrovana na forum, stranicu crowarez.org odakle skidam i knjige i filmove...imas i po vise linkova za svaki film, dakle registrujes se, odes na filmove s prevodom i tamo ga nadjes na listi, kao sto sam ti rekla imas i po vise linkova, probaj pa javi da li je uspjelo [sm=smiley1.gif] Ja ga nisam jos gledala, sinoc gledala Hobite - Zmajevo pustošenje pa dok malo dodjem sebi [sm=smiley36.gif] Vi koje ste gledale, moze li mi neka od vas reći je li kraj onako kao sto sam ja shvatila, da sad ne prepricavam, ili meni fali jedan dio...[sm=zmeden.gif] mislim na ovaj zadnji film s hobitima [sm=smiley1.gif] Gledala sam prethodnu trilogiju Gospodar prstenova i ni jedan mi nije imao ovako cudan kraj...
|
|
|
|