Hannica -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (30.11.2013 12:00:54)
|
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: bebaa IZVORNA PORUKA: Hannica Pa onako,ja nisam vidjela da su ga zvadili iz rupenpd zemljom.[sm=smiley36.gif] Djaba on zvizduka,nije mi onaj policajac bio plaho bistar.[sm=smiley36.gif] ja ga sad odgleda....meni film nedovršen,niđe veze,ovaj mali skroz se slabo uživio...ma ima pukotina u filmu,ne objasniše odkud mala crna da je brkatog vidjela tamo gdje je bila zatočena....[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] ako je onaj alex spominjao labirint znao je o čemu se radi a sad se odjednom sastaje sa svojom rodbinom....[sm=zmeden.gif] i čuj ona baba skočila s onolikog prozora a fol hafifna......ne pokazaše je mrtvu ,da li je uopšte bila baba.....[sm=zmeden.gif] Pogledaj ga još jednom. Ja baš volim te filmove gdje mi se ne servira sve, nego me tjera da razmišljam malo o njemu, da prodiskutujem s nekim... Pa hajd da prodiskutujemo,jesu li ga izvukli ili ne.[sm=smiley36.gif] Znam da sam dosadna.[sm=jezicek.gif] Jucer sam ponovo kraj pregledala da vidim jesam li sta propustila.[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|