Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 5.11.2013 10:14:57
Anoniman
U zadnje vrijeme odgledasmo: http://www.imdb.com/title/tt1483013/ Nije los, ima dobre glumce, ali kako nisam ljubitelj naucne fant., zako ni ovaj film na meni ne ostavlja neki poseban trag.
http://www.imdb.com/title/tt1520211/?ref_=nv_sr_1 Serija na koju sam se navukla. Ekstra. Ono da se zapitas...Drzi paaznju, ima zombija na sve strane, ali nakon prve epizode se naviknes pa ti nije bed...tema je za 10.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 5.11.2013 20:59:10
Hanady RR
jel zna neko dal je drugi dio filma Montevideo Bog te video izašao u javnost uopće i jel ga imamo gdje skinuti
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 5.11.2013 21:10:11
Hanady RR
vrijedni čekati decembar... prvi dio mi se baš dopao i prvih 9 epizoda koje ulaze u drugi dio filma :)
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 8.11.2013 8:04:44
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
World War Z, extra film. Poput The walking dead, samo jos zesci i uz Brad Pitta
a ka d hocu da skinem film uvjek mi ovaj dodje u izbor i kazem necuuuuuuu i sinoc gledam isjecak i reko a Bogme hocu :)))
bas ga danas skidam pa akd vrejem dozvoli gledam .
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 8.11.2013 8:05:30
Mirkica
Zaboravih dodati i Wanderlust. Divan, komican i romantican uz J. Aniston. Odmor za dusu
gledaal dobra je i smejsan aj sinoc gledala Mi smo Milers i meni se pravo dopao
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 9.11.2013 9:26:47
Mirkica
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa [i]World War Z, extra film. Poput The walking dead, samo jos zesci i uz Brad Pitta
Nije loš! Zabavan, mogla je priča malo dublje da ide, ali glednjiv je skroz
odgledali sinoc meni se pravo dopao a posebno onaj doktor Zombi hahahahah smijali smo se sa zubima kad skljoca haahhaha , film je meni ono super za pogledat i iskrneo bila sam napeta cio film , i nadam se da ce biti jos djelova a tako izgleda :)))
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 9.11.2013 22:35:27
Mirkica
http://www.imdb.com/title/tt1045658/ Divan. U pocetku malo dosadan, ali poslije kad krene...bas drzi paznju. Lagan, malko romantican, pozitivan...
ja sma ga pocela gledat i odustala bio mi dosadan haha a moracu pogledat do kraja