RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

chantal -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (3.8.2013 1:38:09)

Danas pogledala "Halimin put" -nije loš,malo predvidljiv ali ok!

A podavno sam gledala jedan slične tematike "Vukovar-jedna priča" -ima jedna baš potresna scena [sm=smiley13.gif]

Galicia -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (3.8.2013 1:47:11)

Ne gledajte Srpski Film.
Brutalan, odvratan, grozan, da ne moze biti gori. Ja i mm nismo mogli nocima spavati.

leona81 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (3.8.2013 2:07:56)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Ne gledajte Srpski Film.
Brutalan, odvratan, grozan, da ne moze biti gori. Ja i mm nismo mogli nocima spavati.

za ljude je s posebnim ukusom. nije svakome grozan. brutalan svakako, to je i cilj filma.

Galicia -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (3.8.2013 2:24:28)

Da naravno, skontala sam poentu filma, ali i pored toga covjek ne moze ostati ravnodusan na scene.

Ja barem nisam mogla. I ne preporucujem nikome da gleda.

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (3.8.2013 9:08:35)

IZVORNA PORUKA: leona81

Ne gledajte Srpski Film.

za ljude je s posebnim ukusom. nije svakome grozan. brutalan svakako, to je i cilj filma.

ja ga ne mogu gledati jer mi zaista iz sadrzaja djeluje ko pretezak

leona81 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (4.8.2013 0:31:37)

film je zaista jedan od najbolje uradjenih filmova na nasim prostorima, kada govorimo o efektima, scenografiji, glumackoj postavi...
sama ideja filma je malo...pomjerena, nacin kritike drustva i pokusaj da se prenese poruka nije urodio plodom, bar ne kod vecine...mozda je previse brutalan da bi do toga doveo, s tim da mislim da je brutalnost iskoristena u iskljucivo marketinske svrhe...
s obzirom da sam ja veliki ljubitelj koreanskih horror filmova, srpski film mi nije cak ni prebrutalan...moja jedina zamjerka je scena sa bebom, koja mi je sasvim bespotrebna

Galicia -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (4.8.2013 1:20:02)

Pa scena sa bebom i jeste kljucna. Da nije nje, film bi mogao proci.

henna ze -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (4.8.2013 19:55:06)

http://www.imdb.com/title/tt0369702/

bio maloprije na cinestaru..
predobar

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (4.8.2013 20:43:51)

IZVORNA PORUKA: henna ze

http://www.imdb.com/title/tt0369702/

bio maloprije na cinestaru..
predobar

jedan od mojih najdrazih filmova. a i muzika mi je predobra

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (4.8.2013 20:46:04)

ova pjesma je za rezat vene:

http://www.youtube.com/watch?v=V18_VlVNxOY

leona81 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (5.8.2013 0:10:59)

Pa scena sa bebom i jeste kljucna. Da nije nje, film bi mogao proci.

kao trebalo je sokirati todorovica, a samim tim sokirati nas kao publiku, medjutim mene nije sokiralo samo mi se gadilo...jasno mi je sta je htio reci al brate zar bas na taj nacin.
jesi gledala 120 dana sodome? ja sam ocekivala zaista da cu da sanjam te scene nakon sto su mi toliko o filmu govorili, ja citala, proucavala...kad ono...sipak

Anoniman -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (5.8.2013 0:16:43)

IZVORNA PORUKA: henna ze

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Juče sam gledala Oblivion, i onako, nešto nisam baš oduševljena, možda sam više očekivala.

Jel'' ko gledao Gatsby-ja? Ja ga mislila "pristaviti"za sutra.

jesam ja..

znači vrh!!

od tehnike..efekata do priče...

reći ću ti da sam se na kraju isplakala[sm=smiley13.gif]

mozda se nekome neće s vidjeti..ali ja volim onaj onakav kič..volim Lea...i nešto što nije uobičajeno

Gledala ija. Ispocetka dosadan, nekih prvih 20 minuta, odna je krenuo da me odusevljava...Nisam zaplakala, ali bas mi ga bi zao na kraju...Ekekti super, a Leo sto je stariji to je bolji glumac i muzevniji iako nikad nije bio bas moj tip.

Anoniman -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (5.8.2013 0:21:40)

Ne gledajte Srpski Film.

I na mene je ostavio fuj dojam. Tako uvrnut...[sm=smiley13.gif]

Galicia -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (5.8.2013 1:18:51)

jesi gledala 120 dana sodome?

Nisam, moracu progooglati, mozda i pogledati.

amra_sa -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (5.8.2013 9:26:19)

Sinoć gledala, dobar i zaheban horor rađen po istinitoj priči http://www.filmovizija.com/movie/the-conjuring-2013-video_3d0e530b1.html

leona81 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (5.8.2013 14:14:20)

za Galiciu http://www.gljivoteka.com/index.php?option=com_content&view=article&id=140:25raw&catid=12&Itemid=118

kad sve pogledam javim se sa utiscima. ovaj sto je br 1, uopste nije sirov. vise je neka crna komedija...
sta bi sad psiholozi rekli o meni. kao klinka sam sa najboljim drugom gledala filmove koji su bili bas sirovi, i to smo u videoteci trazili sto bolesnije. mora da imam neki problem:) znam da su nas cudno gledali...

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (5.8.2013 14:22:01)

za Galiciu http://www.gljivoteka.com/index.php?option=com_content&view=article&id=140:25raw&catid=12&Itemid=118

kad sve pogledam javim se sa utiscima. ovaj sto je br 1, uopste nije sirov. vise je neka crna komedija...
sta bi sad psiholozi rekli o meni. kao klinka sam sa najboljim drugom gledala filmove koji su bili bas sirovi, i to smo u videoteci trazili sto bolesnije. mora da imam neki problem:) znam da su nas cudno gledali...

ja bih ovdje dodala ples u tami

Galicia -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (5.8.2013 14:54:51)

9 i 2 gledala. Dobri su.

MicoTico -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (5.8.2013 15:07:29)

Ne gledajte Srpski Film.

Uopšte nemam želju da pogledam. Niti su mi intersantni filmovi tog tipa.

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (5.8.2013 15:11:17)

ja sam gledala 20, 21, 16, 2, 3, 4 i svi su dobri. a na ovu listu bih jos dodala osim gore navedenog i Marija milosti puna. bas mi je taj film brutalan i tezak

MicoTico -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (5.8.2013 15:18:29)

Ja ne volim ni brutalne i teške filmove. Hebem ti to kad sebi danima ne mogu doći - zbog čega- zbog filma, ma daaaj.

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (5.8.2013 15:31:05)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Ja ne volim ni brutalne i teške filmove. Hebem ti to kad sebi danima ne mogu doći - zbog čega- zbog filma, ma daaaj.

ne volim ni ja, nemam vise zivce za to al ovi gore navedeni sto sam pogledala su kvalitetni. a sada najvise volim odgledati dobru komediju ili dramu il triler

Lady26 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (5.8.2013 15:40:18)

Dajte mi predlozite kakvu bas dobru romanticnu komediju....
Da ne listam sve stranice [sm=smiley36.gif]

Galicia -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (5.8.2013 16:35:03)

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja sam gledala 20, 21, 16, 2, 3, 4 i svi su dobri. a na ovu listu bih jos dodala osim gore navedenog i Marija milosti puna. bas mi je taj film brutalan i tezak

Marija bas nije brutalan, jeste tezak, ali nije ni malo brutalan.

Galicia -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (5.8.2013 16:35:42)

IZVORNA PORUKA: Lady26

Dajte mi predlozite kakvu bas dobru romanticnu komediju....
Da ne listam sve stranice [sm=smiley36.gif]

http://www.imdb.com/title/tt0245574/?ref_=sr_1
Moj omiljeni.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  118 119 [120] 121 122   Sljedeća stranica >   >>