aazra -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (10.6.2013 11:17:03)
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: leona81 http://www.filmovizija.com/film/the-hangover-part-iii-2013-video_e28ed325a.html radi kod mene meni nece ni pod razno..neke plug in trazi da instaliram iako to sve imam jer druge stvari mogu gledati preko ludak site-a npr. a vidim nisam jedina, jos raje ima problema sa filmovizijom..ima li koji hakeras da mi otkrije u cemu je shtos [sm=smiley36.gif][sm=smiley13.gif] Nisam hakeraš [sm=smiley36.gif] ali sta god sam pokusala od tih starnica, nije mi islo od programa za torrente, do leptirice i tih stranica za gledanje online...Ne dopusta mi antivirus u kompjuteru da ih skinem...Provjeri da nije i kod tebe slican problem [sm=smiley1.gif] ja skidam filmove sa stranica s kojih skidam knjige Bosnawarez i crowarez i odlicni su ako i neki link ne radi posaljem im poruku i oni ga aktiviraju jako brzo...[sm=smiley1.gif] Uz to smo nabavili kabl za spajanje laptopa sa tv-om kojeg do sad nismo imali, pa je tek sad uzivancija, dosadilo mi je gledati filmove na laptopu, ne mozes se ni namjestiti kako treba [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|