RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

Skvo RR -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (26.5.2013 11:56:12)

Ja sam juce imala jane austen dan...prvo pogledala o njoj film...pa me onda ponijelo pa pogledala po treci put ponos i predrasude film iz 2005...a pokusala sam naci mini seriju bbc da gledam, ali nisam uspjela.

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (26.5.2013 13:42:14)

i ja volim jane austin[sm=smiley1.gif]

maja78 RR -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (26.5.2013 16:12:03)

sad gledali

http://www.imdb.com/title/tt2387433/?ref_=sr_1

fantastika, moze se pogleedati

MicoTico -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (26.5.2013 18:54:01)

IZVORNA PORUKA: škorpija

ja sam neki dan gledala u kinu film Zvjezdane staze, meni je odličan, ali ja sam i inače veliki fan serije pa možda nisam objektivna[sm=smiley1.gif]

I ja sam veliki fun serije (pogotovo sezona sa Jean-Lucom i one sa kapetanicom), i filmić predzadnji mi je dobar. Novi nisam još gledala.

maja78 RR -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (26.5.2013 21:40:39)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: škorpija

ja sam neki dan gledala u kinu film Zvjezdane staze, meni je odličan, ali ja sam i inače veliki fan serije pa možda nisam objektivna[sm=smiley1.gif]

I ja sam veliki fun serije (pogotovo sezona sa Jean-Lucom i one sa kapetanicom), i filmić predzadnji mi je dobar. Novi nisam još gledala.

isli veceras da gledamo, odlican!

a i ja sam bas ovih sa pikardom i zenskom

Mirkica -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (27.5.2013 9:14:43)

pogledajte trailer pa presudite same ali ovo je jakoo dobar film Savages ozbiljna preporuka :)))))))[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

http://www.youtube.com/watch?v=NIPpdEjORas

Storm -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (27.5.2013 17:17:35)

IZVORNA PORUKA: Mirkica

pogledajte trailer pa presudite same ali ovo je jakoo dobar film Savages ozbiljna preporuka :)))))))[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

http://www.youtube.com/watch?v=NIPpdEjORas

mene ona cura nervira nesto, jos je pamtim iz serije gossip girl, a tu mi je isla pravo na zivce, tako da mi je i ovaj film onako......[sm=smiley36.gif]

Storm -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (27.5.2013 17:18:25)

cure veceras cu pokusati gledati ovaj nas zajednicki, ako ne zaspim, nesto me u posljednje vrijeme pravo rano odnese [sm=smiley36.gif]

aazra -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (28.5.2013 1:02:16)

Nisam skontala koji je na kraju taj zajednicki, inace mi dugo treba da nađem film pa mislim da cu ovaj put ostati izvan kruga...[sm=smiley36.gif]

Ja bi bila pravo sretna kad bi imala drustvo, tj. vas [sm=smiley31.gif] za pricu o filmu No country for old men, mislim da je prvi put da me se glavni negativac nije dojmio toliko lose, a bilo je i drugih stvari onako jako poucnih [sm=smiley4.gif]

maja78 RR -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (28.5.2013 8:19:22)

IZVORNA PORUKA: aazra

Nisam skontala koji je na kraju taj zajednicki, inace mi dugo treba da nađem film pa mislim da cu ovaj put ostati izvan kruga...[sm=smiley36.gif]

Ja bi bila pravo sretna kad bi imala drustvo, tj. vas [sm=smiley31.gif] za pricu o filmu No country for old men, mislim da je prvi put da me se glavni negativac nije dojmio toliko lose, a bilo je i drugih stvari onako jako poucnih [sm=smiley4.gif]

No country for old men

ovaj zvuci interesantan za pogledati

aazra -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (28.5.2013 12:25:38)

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

No country for old men

Film braće Coen iz 2007. godine..dobitnik četiri oskara [sm=smiley20.gif] Ako ga nisi do sada gledala, probaj ga naci obavezno, pa da onda zajedno komentarisemo...i forumasice koje su prije gledale, naravno [sm=smiley1.gif]

http://www.imdb.com/title/tt0477348/

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (28.5.2013 12:42:07)

No country for old men

odlican film[sm=bravo.gif]

Storm -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (30.5.2013 8:24:13)

sta je ovo nesto zapelo [sm=smiley36.gif]

Mirkica -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (30.5.2013 8:47:38)

IZVORNA PORUKA: teacher75

No country for old men

odlican film[sm=bravo.gif]

davno sam ga gledala al znam da je bio odlican film , tako da bih ga mogla obnoviti :))) nego gledal ko MAMA film ???

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (30.5.2013 8:49:25)

vrati se par stranica unazad, gledale su neke film mama pa komentarisale. mene ne zanima, ne volim horore

Mirkica -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (30.5.2013 9:02:29)

IZVORNA PORUKA: teacher75

vrati se par stranica unazad, gledale su neke film mama pa komentarisale. mene ne zanima, ne volim horore

ja volim s vremena na vrijeme , i prije sam ih stalno gledala moj ex je volio valjda ta generacija hahahhahahahahah ali mm ne podnosi a mene starh same gledat pa nikako da se nadjemo :))))) ja stvarno ne smijem sama gledat horor doduse sa godinama i nije mi toliko da ih gledam al ponekad moglo bi kao ovaj :)))

Amelaa RR -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (30.5.2013 9:56:55)

Mirkice ja isto volim s vremena na vrijeme pogledat horor, MAMA sam gledala, i onako fin film..mada sam ja na kraju plakala...opet se svelo sve na neizmjernu ljubav majke...na neki specifican nacin...

aazra -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (30.5.2013 12:41:08)

Meni je Mama jedan od glupljih filmova koje sam gledala, likovi, radnja, kraj...da ne spominjem onog oca koji je svo vrijeme komiran ali dobro hajd, niko nece nista izgubiti ako pogleda [sm=smiley36.gif]

Mirkice..mi smo prije deset___ak dana komentarisale film Sinister s Ethanom Hawkeom u glavnoj ulozi, ni taj nije nesto ali je ipak puno bolji od Mame...[sm=smiley20.gif]

I ja sam odlucila sto se horora tice napraviti pauzu ali kada s vremena na vrijeme pogledam neki, onda volim da izaberem dobar [sm=smiley1.gif]

aazra -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (30.5.2013 12:45:49)

IZVORNA PORUKA: Storm

sta je ovo nesto zapelo [sm=smiley36.gif]

Evo i ja cekam prijedloge ili ostaje No country for old men...[sm=smiley1.gif]

A sta bi s onim filmom od prosle sedmice, jeste li gledale [sm=smiley13.gif]?

Storm -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (30.5.2013 22:34:58)

ja sam gledala, ali eto kazem, nesto zapelo...[sm=zmeden.gif]

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (31.5.2013 8:09:09)

super komedija, bas sam se ismijala[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]:
http://www.leptiricabioskop.com/filmovi/identity-thief-vrati-mi-ime-2013/

aazra -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (31.5.2013 13:00:30)

IZVORNA PORUKA: Storm

ja sam gledala, ali eto kazem, nesto zapelo...[sm=zmeden.gif]

Storm, hajde da ti i ja "otkocimo" proces [sm=smiley36.gif] Ja bi pocela s ovim Coenovim filmom, kojeg sam predlozila [sm=smiley1.gif]

Prije svega, ono po cemu cu pamtiti ovaj film su neke poente koje su se ubile za one citate po fb [sm=smiley36.gif]

I naravno, ta slika realnosti gdje se svijet ubija radi novca, a stari se tome išćuđavaju..Tomy Lee Jones me toliko iznervirao svojom pasivnošću vise nego ubica...

A taj glavni lik...uh, ne znam nikad do sad nisam razmisljala da i takvi monstrumi mogu imati neke "principe" ili je tako samo na filmu [sm=jezicek.gif]

Eto to bi bilo od mene ukratko...[sm=smiley31.gif] I samo da dodam mislim da niko tako dobro ne oslika ljudske karaktere kao Coenovi i jedva cekam da pogledam ovaj novi njihov film, cini mi se da je dobio nagradu sada na festivalu u Canesu...[sm=smiley20.gif]

MicoTico -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (31.5.2013 20:56:10)

Upravo na Pink Premium, pa ko nije gledao, toplo preporučujem[sm=smiley1.gif]
http://www.imdb.com/title/tt0320661/

amra_sa -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (1.6.2013 3:11:39)

Odgledala ovaj http://www.filmovizija.com/film/cold-heart-2001-video_05530d557.html
Malo stariji, ali dobar krimi triler ...

maja78 RR -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (1.6.2013 8:47:18)

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Odgledala ovaj http://www.filmovizija.com/film/cold-heart-2001-video_05530d557.html
Malo stariji, ali dobar krimi triler ...

u koja doba si ti budna [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  111 112 [113] 114 115   Sljedeća stranica >   >>