Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Porodila se Schecherlemica! 21.12.2009 13:20:54
Hanady RR
ČESTITAMO OD SRCA.
RE: Porodila se Schecherlemica! 21.12.2009 13:24:50
nikita
Draga moja cestitam od srca, nadam se da nije pretesko bilo, zapamti ono sto sam ti rekla i zelim ti da te sto manje rana boli .... Eto dosao je Junior, nek je ziv i zdrav... Pusa
RE: Porodila se Schecherlemica! 21.12.2009 15:00:55
Lady26
Ljepotic cestitam ti jos jednom od srca, nasem drugu Amanu i ponosnim roditeljima sve najljepse u zivotu i jedva cekamo da ga vidimo...puno puno poljubaca od Lanice i mene...nadam se da ste oboje dobro.....