sporty mamaa -> RE: Posao, kuca, djeca - BALANS (4.3.2012 1:07:56)
|
IZVORNA PORUKA: animagical IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: SelmydZanky Takvi su nam i planovi, pa ako Bog da vidjet cemo kako ce biti. Na nama je da razmisljamo o buducnosti, i nasoj, ali prije svega nase djece. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] IZVORNA PORUKA: animagical selmy a ima i ona starinska-ne valja puno cekati s djecom je nesumnjivo teze, i ne zive djeca od have, ali je s njima sve i daleko ljepse da, jeste, djeca su blago, sreća i ljubav al sve u svoje vrijeme.... trebaju se neke stvari poredati da bi ih imali jer onda je sreća i ljubav prema njima rahatnija, bez srkleta i briga o egzistenciju, zaposlenju i sl... ja se slazem u potpunosti..ili da kazem-dobro[sm=smiley36.gif] Ovo je lako reci, ali poredati tako da sve bude potaman je u zbilji jaaaaako tesko. Recimo cekas da zavrsis fax, pa onda cekas posao, pa stan i na kraju kad si vec u nekim godinama, odlucis se eto i za dijete a ono nece pa nece... Znam dosta takvih primjera. Ja bih ipak preporucila da se ne ceka ni previse, jer bas onda kad ti nesto hoces uglavnom se neda tako lako.
|
|
|
|