cokolino_79 -> RE: zakocenjivanje bebe-preporuka za privatnu ordinaciju (17.12.2009 22:09:18)
|
Saznala sam da šef neuropedijatije radi u privatnoj ordinaciji pa smo večeras išli kod njega.Rekao da su to tzv. afektivne respiratorne krize(to sam već znala) koje iako izgledaju strašne nisu opasne za mozak djeteta,rekao je da to rade inteligentna djeca manipulirajući roditeljima da bi bila u centru pažnje(e to već ne mogu da svarim da ona manipuliše tako što se kocene od udarca) i da se posavjetujemo s psihologom kako se postaviti.Doduše on je rekao da TO TREBA IGNORISATI,praviti se de ne vidiš iako posmatraš krišom dijete,ALI KAKO ĆEŠ IGNORISATI DOK SE DIJETE KOCENE[sm=zmeden.gif]Uglavnom,dr je jako fin,mene je smirilo što je rekao da to ne oštećuje mozak i da dijete samo prodiše i dođe sebi ma što mi činili.Da ću brinuti i dalje,brinut ću i biti njena sjena da pokušam spriječiti svaki pad i udarac kolko je to moguće ali opet mi je malo lakše sada kad mi je detaljno objasnio (sve što nisam uspjela naći na netu) o afektivnim respiratornim krizama i kad znam da joj iako stravično izgleda ne može oštetiti ni mozak niti bilo šta drugo.
|
|
|
|