Hurma -> RE: gdje kupiti za dijete? (20.11.2011 15:57:54)
|
IZVORNA PORUKA: mama75 IZVORNA PORUKA: Hurma IZVORNA PORUKA: škorpija lejla ja sma uzela tri iste trenerke (donji dio) samo različite boje, i sve su bile po 20 KM, tako da mi se na kraju isplatilo, a nisam nikad čula za tuakciju, ustvari lindex zaobilazim jer su fakat preskupi nemoj zaobilaziti...ja nisam toliko toga kupila u lindexu, vise samd obila iz swe, trenerke plisane nosi vec treca zima... ipak se plis razvuce, izblijedi, puzao je u njima kao bebica... trenerke su kao nove, da ne pricam o farmericama, bodicima... zar se ne isplati kupiti nesto sto moze nostii 2 godine plus aBd i buduce dijete... (takva je moja situacija)... bolji su kvalitet i od benettona... Lindex je super kvalitetna roba, ali je za nase uslove preskupa. Mislim da su im cijene vece nego vani (sigurno jesu u poredjenju sa Norveskom jer meni rodbina odozgo salje njihove stvari). Ista stvar sa Orchestrom - ja kad vidim onu orginalnu cijenu u Eur i onda pogledam KM koja je nekad i 40-50%veca ... [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] to jeste... gore je ipak 3 puta veca plata od nase a cijene su tu negdje... to nije ok... ali je mali znao dobiti i turkih trenerkica i pidzamica... to se sve razvuce... bas me bude stid obuci... e OVIESE me znao isto lijepo iznenaditi... gegice su im predobre i kvalitetne... i ostalih stvari ali ona marka disney u istoj radnji isto je finih cijena a toliko loseee... kad se opere sve bude 2 broja manje... ali za malu bebu gegice i pidzamice...ne disney, za 10 su a opet nije preskupo...
|
|
|
|