M kao Mama -> RE: gdje kupiti? (2.11.2010 8:41:19)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa ja neznam gdje ima lijep izbor čizmica za djevojčice, br 24-25 Ja neki dan idoh u ciciban al sve nešto s pertlama, a to baš ne bi Znal ko gdje ima veći izbor? i neko je pisao da su gumene čizme bolje ako nisu futrovane, pa možel objašnjenje, zašto? Joj, joj vesela preskaćeš gradivo i mene stavljaš na muke, ja o čizmama gumenim doktorsku disertaciju uradila, aaaaa znači ne valjaju ni one skroz gumene (gole), a ni one skroz futrovane, najbolje su one srednje što ih ja zovem, znači samo tanki sloj nekog materijala sličnog pamuku,mada se i u njima nona znoji, ali puno manje. A, za čizmice, ne znam, pogledaj u Planivi, Astri, ja sam LAjli kupila Forovode na pola lista i neku noć u Planici duboke, našla broj 29 i baš se iznenadila, budući da mahom te duboke rade od broja 30, 31. Sinoć na Otoci u Cipelićima vidjeh prelijepe modele tih dubokih, mislim da imaju i manje brojeve, stvarno su onako slatke za suknjice i za sredit se, a ima i onih do pola lista Primine, iso u Cipelićima.
|
|
|
|