M kao Mama -> RE: gdje kupiti? (21.10.2010 11:14:01)
|
Ja stvarno il nemam sreće, ili ova moja plata ode pod haram pare, prošle godine trebamo kabanicu, obiđem sve radnje od Baščaršije do BBi-a i nađem jednu u TL, ovu što Lejla opisuje, i u Beba kidsu, wink, tirkizno plava kupim je 28 KM. Nije je nekoliko puta obukla, eno je prokinula se na jednom mjestu, u CM_u bila neka akcija i dobili smo prelijepu kabanicu, kupila dvije kreme, nešto oko 10 KM i dobijemopoklon, to je bilo isto podavno. Jučer na pijaci u Vogošći vidim kabanica Dora, morala sam je uzeti, prelijepa je, jest da je povelika, može joj akobogda kada krene u školu, bila 10 KM. Ove u Iani jesu lijepe, ali su skupe, 55 KM, neko je to previše, nekome smješna cijena, neko će zažmiriti na jedno oko, a ja bih i zažmirila da prošle godine nisam kod njih kupila gumene čizmice Polino, sa kojima nisam bila zadovoljna. Ove godine imaju ti kompleti kabanica i čizjme gumene 90 KM, i na njima lijepo piše Made in China, pa brate kada je China, onda ću kupiti ovu na pijaci i ako i pukne neću da žalim.
|
|
|
|