elmaL
|
IZVORNA PORUKA: mama_alma IZVORNA PORUKA: elmaL zna li neko gdje ima ovo kupiti ako zna neko za Mostar, ili ako je neko vidio, kupio u ovim supermarketima i prodavnicama kojih ima svugdje u BiH. mi smo prije 2-3 godine kupovali u Izboru trgovine za jednog dječaka, medjutim kažu ove godine nisu dobivali.... idemo na more u ponedeljak, pa se moram potruditi da nadjem, jer mi E ne podnosi ništa blizu glave, a nedaj Bože šešir, pa da zaštitimo nekako... haj nadam se da će mi ko pomoći... znači u nedjelju se odrla tražeći, obišla svemoguće prodavnice, u Merkuru smo našli i u merkatoru bez ovog krova munjeviti jurič ali moja L nije dala muški šlauf za sestru, i u robortu nađem twiti opet naravno bez tende, iz izloga mi izvade, nema, mi smo imali za prvu dora motiv, ali pukao, a i ja sam ovaj tražila ali ovdje ga nema, ma bit će na moru, ali po 120 kuna, hahahhahah eto ti sad a ja se ponadala sad ćete me obasuti prijedlozima...ma mi jučer išli u interex oni imaju baš dosta opreme, ali nema nijedan sa ovim gore.. ja kontala sigurno ćemo to moći negdje naći...otićemo ovih dana do binga, robota možda naletimo, nada zadnja umire... ma krivo mi, ostao bio od mm bratića u vikendici u garaži, taj što smo kupili prije 3 godine, i još dosta opreme za kupanje, i miš samo njega pojede da mi ga je ufatit mamina princeza gledala sam u DM nisam našla, imaju nekih stvari ali ovog ne...otiću i do cm-a ima ovdje jedan baš veliki sa dosta dječijih stvari, pa možda nadjem, ili po ovim svaštarama... mama_alma ako mi se posreći hoću li i vama uzeti