|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  161 162 [163] 164 165   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti?
27.7.2013 17:38:57   
Miimy
a znali neko gdje da kupim svijecicu za tortu MIKI MAUs br 1.....

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 4051
28.7.2013 15:41:58   
lala0606
gdje da kupim one bobice od stiropora, dobili smo prekrasnu vrecicu koja se puni s tim... gdje bi to mogli naci pozzzuser posted image

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 4052
29.7.2013 11:20:11   
Blue rose RR
Je li ko zraknuo gdje one malene figurice Disney princeza, ali da nisu iz one "kutije" što se prodavala u Bambini Mondu?!
Treba nam za rođendanske torte.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 4053
29.7.2013 12:08:33   
Hannica
Gdje kupiti nesto metar poput ovog, kartonski ili nesto sl.?
http://www.aukcije.hr/prodaja/Audio-video-foto/Fotoaparati/Klasicni-fotoaparati/320/oglas/MONTAZNI-METAR-ZA-MJERENJE-DJECE-snizeno-na-pol/2133805/

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 4054
31.7.2013 12:00:11   
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Je li ko zraknuo gdje one malene figurice Disney princeza, ali da nisu iz one "kutije" što se prodavala u Bambini Mondu?!

Iko, neko, bilo ko?user posted image

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

Neposredna veza do poruke: 4055
31.7.2013 12:08:16   
leona81

mi smo dobivali princeze ali skroz skroz malene u disney jajima cokoladnim u delikatesu kod matije paunovske. imam ih nekoliko ali su bas malecke

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 4056
3.8.2013 0:24:32   
magbi
drage moje da niste mozda negdje upratile gdje ima kupit ovaj slauf za bebe je rmi izgleda pravo praktican i vidili smo ga neki dan na moru http://bebuska.shoppingcentar.com.hr/Swimtrainer-kolutovi-za-plivanje/SWIMTRAINER-Classic-crveni_pr261421ct11636.html

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 4057
3.8.2013 4:01:47   
canim
IZVORNA PORUKA: leona81

mi smo dobivali princeze ali skroz skroz malene u disney jajima cokoladnim u delikatesu kod matije paunovske. imam ih nekoliko ali su bas malecke

I mi smo tu kupovali ta disney cokoladna jaja sa princezama, ima cijela kolekcija princeza, male su a bas su slatke user posted image

< Poruku je uredio canim -- 3.8.2013 4:02:22 >

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 4058
3.8.2013 4:05:40   
canim

IZVORNA PORUKA: Hannica

Gdje kupiti nesto metar poput ovog, kartonski ili nesto sl.?
http://www.aukcije.hr/prodaja/Audio-video-foto/Fotoaparati/Klasicni-fotoaparati/320/oglas/MONTAZNI-METAR-ZA-MJERENJE-DJECE-snizeno-na-pol/2133805/

Ja sam vidjela cini mi se u babycentru drveni, a prosle godine sam kupila u azelu platneni s nekim medom, cini mi se 3 km da je bio.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 4059
3.8.2013 8:45:07   
nanika

IZVORNA PORUKA: magbi

drage moje da niste mozda negdje upratile gdje ima kupit ovaj slauf za bebe je rmi izgleda pravo praktican i vidili smo ga neki dan na moru http://bebuska.shoppingcentar.com.hr/Swimtrainer-kolutovi-za-plivanje/SWIMTRAINER-Classic-crveni_pr261421ct11636.html

Bilo je u Peniju ...ne ovakav ali slican, zuti.

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 4060
4.8.2013 18:49:11   
emirita
gdje bi mogla kupiti tummy tub "kadicu" za kupanje? zvala baby centar,kaze imamo mi dvije kade za kupanje,mogu se sklopiti i moze se novorodjence kupati u njima user posted image user posted image user posted image . e nek mi je rekla,vidim ja nema ona pojma o cemu ja pitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 4061
4.8.2013 18:57:05   
Teddy Bear
Gdje u Sarajevu da nadjem igracku Pokojo?

(odgovor članu emirita)
Neposredna veza do poruke: 4062
4.8.2013 19:00:28   
Medi_87
emirita ja ih nigdje nisam vidjelauser posted image Teddy bear bilo je u bingu plišanih meni su tako govorili, ali mi ga nikad ne nadjosmouser posted image

(odgovor članu Teddy Bear)
Neposredna veza do poruke: 4063
4.8.2013 19:01:24   
Teddy Bear
E onda ga ni mi necemo naciuser posted image a ludi smo za Pocojom user posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 4064
4.8.2013 19:10:42   
škorpija
emirita jel to ona što ozgleda ko saksija za svijeće, ja bih bogami kupila saksiju i neks e diejte kupa user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Teddy Bear)
Neposredna veza do poruke: 4065
4.8.2013 19:22:10   
Medi_87
user posted image user posted image ha ha ili kantu običnu, ali ovo mi je super

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4066
4.8.2013 19:25:54   
škorpija
ma ja za ove vrućine bilo bi to super, da se bebi rashladi dok još ne zna sjediti

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 4067
4.8.2013 19:59:25   
emirita
Tummy tub je napravljen od posebnog hipoalergenog materijala koji ima sposobnost zadržavanja temperature vode i jako je mekan na dodir. Mislim da nema takve kante :)))). Baš sam gledala jednu reportažu u kojoj je jedan njemački ljekar rekao da ima istu tvrdoću, glatkoću i teperaturu zida kao maternica u visokoj trudnoći :). Djeluje umirujuce na neonatuse. A smiruje i grcice kod beba. Pogledajte klipove na youtube, ja sam se odusevila :)))).
A moja bebica se jos uvijek rashladjuje u maminoj pupi tubu :))))))))))

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4068
4.8.2013 20:02:50   
emirita
Ja se odusevila ko da je za mene. Vidim ja kome treba jedna kanta :))))))). Cijeli dan se tusiram, za 2 min opet haos vruce.

(odgovor članu emirita)
Neposredna veza do poruke: 4069
4.8.2013 20:04:48   
škorpija
ih emirita pa neće vam ni trebati onda, računa da je da kadica za bebe do 6 mjeseci, a kad ti je trmin, hoće li biti ljeto u tom periodu

(odgovor članu emirita)
Neposredna veza do poruke: 4070
4.8.2013 21:33:41   
emirita
u terminu sam, ocekujem svaki dan user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4071
6.8.2013 12:12:27   
elmaL
zna li neko gdje ima ovo kupiti
user posted image

ako zna neko za Mostar, ili ako je neko vidio, kupio u ovim supermarketima i prodavnicama kojih ima svugdje u BiH.

mi smo prije 2-3 godine kupovali u Izboru trgovine za jednog dječaka, medjutim kažu ove godine nisu dobivali....

idemo na more u ponedeljak, pa se moram potruditi da nadjem, jer mi E ne podnosi ništa blizu glave, a nedaj Bože šešir, pa da zaštitimo nekako...

haj nadam se da će mi ko pomoći...

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu emirita)
Neposredna veza do poruke: 4072
6.8.2013 12:16:26   
mamina princeza
bilo j eu DM nedavno u sarajevu pa pogledaj i u Mostaru

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 4073
6.8.2013 12:16:55   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: elmaL

user posted image

ako zna neko za Mostar, ili ako je neko vidio, kupio u ovim supermarketima i prodavnicama kojih ima svugdje u BiH.

mi smo prije 2-3 godine kupovali u Izboru trgovine za jednog dječaka, medjutim kažu ove godine nisu dobivali....

idemo na more u ponedeljak, pa se moram potruditi da nadjem, jer mi E ne podnosi ništa blizu glave, a nedaj Bože šešir, pa da zaštitimo nekako...

znači u nedjelju se odrla tražeći, obišla svemoguće prodavnice, u Merkuru smo našli i u merkatoru bez ovog krova munjeviti jurič ali moja L nije dala muški šlauf za sestru, i u robortu nađem twiti opet naravno bez tende, iz izloga mi izvade, nema, mi smo imali za prvu dora motiv, ali pukao, a i ja sam ovaj tražila ali ovdje ga nema, ma bit će na moru, ali po 120 kuna, hahahhahah

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 4074
6.8.2013 12:24:00   
elmaL

IZVORNA PORUKA: mama_alma

IZVORNA PORUKA: elmaL

user posted image

znači u nedjelju se odrla tražeći, obišla svemoguće prodavnice, u Merkuru smo našli i u merkatoru bez ovog krova munjeviti jurič ali moja L nije dala muški šlauf za sestru, i u robortu nađem twiti opet naravno bez tende, iz izloga mi izvade, nema, mi smo imali za prvu dora motiv, ali pukao, a i ja sam ovaj tražila ali ovdje ga nema, ma bit će na moru, ali po 120 kuna, hahahhahah

eto ti saduser posted image a ja se ponadala sad ćete me obasuti prijedlozima...ma mi jučer išli u interex oni imaju baš dosta opreme, ali nema nijedan sa ovim gore.. ja kontala sigurno ćemo to moći negdje naći...otićemo ovih dana do binga, robota možda naletimo, nada zadnja umire...

ma krivo mi, ostao bio od mm bratića u vikendici u garaži, taj što smo kupili prije 3 godine, i još dosta opreme za kupanje, i miš samo njega pojedeuser posted image da mi ga je ufatit user posted image

mamina princeza gledala sam u DM nisam našla, imaju nekih stvari ali ovog ne...otiću i do cm-a ima ovdje jedan baš veliki sa dosta dječijih stvari, pa možda nadjem, ili po ovim svaštarama...

mama_alma ako mi se posreći hoću li i vama uzeti user posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 4075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  161 162 [163] 164 165   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  161 162 [163] 164 165   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *