|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  156 157 [158] 159 160   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti?
24.3.2013 22:20:14   
škorpija

IZVORNA PORUKA: d.dita

Mom sinu su 4 godine i trebao bi mu veći jorgan i jastuk. Ima li neko kakvu preporuku. Sada je akcija u Dormeu, Lan dječiji jorgan oko 40km, ima li ga ko? Hvala!

gledaj samo da je jaaaaaako lagan, ja sma sinu tri jorgana promijenila dok nismo našli pravi, uvijek se žalio da mu je teža i da ga pritišće,i njemu će sad 4 godine

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 3926
25.3.2013 12:23:54   
melin

Mom sinu su 4 godine i trebao bi mu veći jorgan i jastuk. Ima li neko kakvu preporuku. Sada je akcija u Dormeu, Lan dječiji jorgan oko 40km, ima li ga ko? Hvala!

Mi smo u petak narucili set lanauser posted image znaci dodje prekrivac,jastuk,naljepnice i na poklon djeciji pooky jednorog sve za 39 eura i u sedmici ocekujemo da nam dodje takoda ti javim posle...

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 3927
25.3.2013 16:40:24   
minie
Knjigu  o dinosaurima, mislim da se zove Dinologija, reklamirali su je na TV-u i kostala je 9,90 KM?

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu melin)
Neposredna veza do poruke: 3928
25.3.2013 19:45:59   
d.dita
Mi smo u petak narucili set lanauser posted image znaci dodje prekrivac,jastuk,naljepnice i na poklon djeciji pooky jednorog sve za 39 eura i u sedmici ocekujemo da nam dodje takoda ti javim posle...

Cure hvala na odgovoru! Melin,molim te, javi mi! A gdje si poručila taj set, baš je povoljno.

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 3929
25.3.2013 19:55:03   
melin
Ja taj set vec dugo gledam i stvarno mi se svidja al mi dodje uvijek puno po pravoj cijeni,u Sloveniji na www.dormeo.si mozes pogledat ja sam preko nekih prijatelja narucila pa ako imas tamo koga stvarno se isplati sa 109 na 39 eura a za kvalitet ne sumnjam jer sam ga vec drzala u ruci jako je kvalitetno a gledala sam i kod nas da je na snizenju s tim da imaju samo pokrivace...

Mamina sreca najveca 10.02.2010
Dosla je radost i promijenila nas zivot zauvijek...:-)

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 3930
26.3.2013 8:10:02   
mamaibabo

IZVORNA PORUKA: ninuska

IZVORNA PORUKA: mamaibabo

znali neko gdje kupiti guralicu (al da nije puno para) i imali to efikasnosti da beba slobdno prohodauser posted image

Ja sam vidjela u robotu da ima. Pogledaj i na Pik-u ima lijepih, ali su polovne, pa ne znam jel ti to smeta.
Mi smo nasu narucili iz Bojproma. i potrefili akciju. Nazoves ih i mozes se dogovriti da ti dovuku kad dolaze za Sarajevo i ne platis poštarinu :). Evo pogledaj

http://www.bojprom.com/index.php?productID=849
http://www.bojprom.com/index.php?productID=850

user posted image user posted image user posted image hvaja i jel ti se pokazalo efikasnouser posted image

18.04.2012 dosla na svijet moja princeza ,moja inspiracija

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 3931
26.3.2013 10:07:45   
ninuska

znali neko gdje kupiti guralicu (al da nije puno para) i imali to efikasnosti da beba slobdno prohodauser posted image

Ja sam vidjela u robotu da ima. Pogledaj i na Pik-u ima lijepih, ali su polovne, pa ne znam jel ti to smeta.
Mi smo nasu narucili iz Bojproma. i potrefili akciju. Nazoves ih i mozes se dogovriti da ti dovuku kad dolaze za Sarajevo i ne platis poštarinu :). Evo pogledaj

user posted image user posted image user posted image hvaja i jel ti se pokazalo efikasnouser posted image

Ne znma sta bih ti rekla. Nesto posebno da je pomoglo da prije prohoda, nije. Ali je koristila kad je vec mogla samostalno hodati, pa gurala, gurala, bilo joj zanimljivo. sad joj je skoro 19 mjeseci i jos uvijek se igra s guralicomuser posted image

(odgovor članu mamaibabo)
Neposredna veza do poruke: 3932
26.3.2013 11:14:10   
Miimy
evo i ovdje da pitam jer su ovdje zenice sveznalice ;) gdje da kupim kutiju za tortu papirnu ili onu plasticnu zelim da prijateljima posaljem tortu za Uskrs pa bi je volila bas spakovat kako dolikuje i podloga kartonksa mi treba HITNO ....

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 3933
26.3.2013 11:19:31   
hatepsut

IZVORNA PORUKA: Miimy

evo i ovdje da pitam jer su ovdje zenice sveznalice ;) gdje da kupim kutiju za tortu papirnu ili onu plasticnu zelim da prijateljima posaljem tortu za Uskrs pa bi je volila bas spakovat kako dolikuje i podloga kartonksa mi treba HITNO ....

Znas kad si mi objasnjavala gdje je ona carolija user posted image e tu !

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 3934
26.3.2013 15:19:43   
elmaL

Mi imamo slicnu guralicu dobili smo je iz Holandije, nismo je ovdje kupili i Emin je bas koristi, voli da se igra s njom, uz nju je prvo poceo stajati, nasa se moze okrenuti na bok pa da okrece neke tockice, sad je gura po kuci sam uz nas nadzor jer nije jos prohodao. Da je nismo dobili sigurno bi je kupili jer nije koristio hodalicu nikako pa da ima neko pomagalouser posted image

Inace, ne znam odakle si ali ima u Bimacu pravo lijepa drvena sa brojalicom na njoj, sa strane ima neke dodatke i izgleda bas super.

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu mamaibabo)
Neposredna veza do poruke: 3935
28.3.2013 18:01:41   
mamaibabo

IZVORNA PORUKA: elmaL

Mi imamo slicnu guralicu dobili smo je iz Holandije, nismo je ovdje kupili i Emin je bas koristi, voli da se igra s njom, uz nju je prvo poceo stajati, nasa se moze okrenuti na bok pa da okrece neke tockice, sad je gura po kuci sam uz nas nadzor jer nije jos prohodao. Da je nismo dobili sigurno bi je kupili jer nije koristio hodalicu nikako pa da ima neko pomagalouser posted image

Inace, ne znam odakle si ali ima u Bimacu pravo lijepa drvena sa brojalicom na njoj, sa strane ima neke dodatke i izgleda bas super.

hvala drag kupila ovdje na Dobrinji ja sa iz SA znaci ima efekta supacuser posted image

18.04.2012 dosla na svijet moja princeza ,moja inspiracija

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 3936
28.3.2013 22:40:40   
canim

IZVORNA PORUKA: Miimy

Pitaj tamo na temu fondant, tamo ces prije dobiti odgovor.

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 3937
1.4.2013 15:16:52   
Graziella
zna li neko gdje imaju da se kupe one slike za odjecu sto se preslikavaju peglom.imamo dvije-tri stvarcice koje bismo mogli tako "spasiti".a najvise mi zao hlača od djevojcice,prelijepe,proljetne,tanke ali fleka na zadnjem dzepu...

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3938
3.4.2013 16:55:21   
Mila_80
Zna li neko gdje se može kupiti ovakav ili sličan bicikl ali u Mostaru i gdje je najbolji izbor bicikala u Mostaru :)

user posted image

ESMA-to mi je ljubav-05.07.2010.

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 3939
3.4.2013 21:43:55   
melin

Cure hvala na odgovoru! Melin,molim te, javi mi! A gdje si poručila taj set, baš je povoljno.

Dobili smo svoj set Lana iz dormea jastuk,pokrivac,naljepnice za zid i jadnoroga alex-a i pre,prezadovoljna sam svaki komentar je suvisan,jedva cekamo sutra da preuredimo sobicuuser posted image user posted image user posted image

Mamina sreca najveca 10.02.2010
Dosla je radost i promijenila nas zivot zauvijek...:-)

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 3940
4.4.2013 9:43:16   
leona81

IZVORNA PORUKA: Mila_80

Zna li neko gdje se može kupiti ovakav ili sličan bicikl ali u Mostaru i gdje je najbolji izbor bicikala u Mostaru :)

user posted image

imate li one2play? vidjela sam u sa ovakve bicikle kod njih

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 3941
4.4.2013 10:00:05   
shpagica
Imate li InterSport u Mostaru? Ovakav bicikl skoro pa identican i to original "Hello Kitty" imas tamo u 2 velicine, skroz mali kao ovaj na tvojoj slici, i veci, bas sam prosle sedmice kupila curici, odlican je jako kvalitetan i ima korpicu inaprijed i nazad i "full opremu" :)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3942
4.4.2013 14:09:42   
gvendolina
neko je ranije pitao za likebike,eno ga u konzumovom katalogu na snizenju 50 KM,drveni

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 3943
4.4.2013 15:09:18   
leona81

IZVORNA PORUKA: gvendolina

neko je ranije pitao za likebike,eno ga u konzumovom katalogu na snizenju 50 KM,drveni

jel to ono bez pedala? meni i dalje nije jasno kako se vozi, trebala bi mi poljana za ono

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 3944
4.4.2013 15:40:49   
gvendolina
ovo je extra stvar ako dijete nece okretati pedale,nauci se drzati ravnoteza a kasnije je lako pedalati user posted image moj A ima metalni i znas kako fura ne mogu ga stici,jos ako ima prostora digne noge i furauser posted image a prostora ti treba kao i za obicno biciko

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3945
4.4.2013 15:46:44   
shpagica
Kazu da je super za razvijanje motorike.

Neposredna veza do poruke: 3946
4.4.2013 16:57:19   
leona81

ovo je extra stvar ako dijete nece okretati pedale,nauci se drzati ravnoteza a kasnije je lako pedalati user posted image moj A ima metalni i znas kako fura ne mogu ga stici,jos ako ima prostora digne noge i furauser posted image a prostora ti treba kao i za obicno biciko

a kako nauciti dijete da se vozi na ovome?

Neposredna veza do poruke: 3947
4.4.2013 17:24:12   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: leona81

a kako nauciti dijete da se vozi na ovome?

sami se nauce,nista posebnouser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3948
4.4.2013 20:33:03   
leona81
nisam pametnauser posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 3949
11.4.2013 20:00:01   
emirita
gdje u sa mogu naci tanjih pamucnih majcica dugih rukava za curicu od 3 god, al da nisu vise od 15 KM, jer ih moram uzeti vise. svaki dan dodje umazana iz vrtica,sto od hrane sto od bojica, jedna majica joj ne moze biti dva dana. gledala danas u azelu nisam nasla.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  156 157 [158] 159 160   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  156 157 [158] 159 160   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *