|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  138 139 [140] 141 142   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti?
15.9.2012 8:43:31   
ElmaB
Mislim da znam na sto mislis, ali nisam to vidjela u Sarajevu. Pokusaj preko interneta ili mozda ima u Turbo limacu, ali kako se kod nas zatvorio potrazi u nekom drugom gradu u BiH.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu /MMK/)
Neposredna veza do poruke: 3476
15.9.2012 9:31:53   
R&T@

IZVORNA PORUKA: /MMK/

Molim Vas, prilično je hitno,
gdje kupiti i kako se tačno zove prostirka ili tepih po kojoj djeca pišu nekim vodenim flomasterima.
Ima li u Sa i koliko košta?
Hvala

Ima u Fisu u Rajlovcu...
Cijena 15 KM...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu /MMK/)
Neposredna veza do poruke: 3477
15.9.2012 9:52:15   
/MMK/
Hvala drage, sad sam guglala zove se aquadraw ili akva doodle.

Super ako je u fisu tako jeftina, vidim da je na amazonu oko 50-ak KM.

Javim kad dođem iz fisa.

09.2010.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3478
15.9.2012 10:58:54   
Lady26
Javi ako nadjes pliz i postavi sliku (ako nije problem), svidja mi se user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu /MMK/)
Neposredna veza do poruke: 3479
15.9.2012 11:40:44   
Trnoruzica
http://prettylittletoyshop.co.uk/images/tomy-aqua-draw-deluxe.jpg

Mi imamo ovakvu, ali smo je kupili u Turbolimacu, dok je jos bio otvoren. Cijena mu je bila 49,90 user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3480
17.9.2012 12:16:18   
nanika
Zna li neko gdje da kupim za curicu od 6 godina kecelju za skolu. Treba joj za sekciju da se ne prlja.

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 3481
17.9.2012 12:33:19   
Tajno moja
MMK,ako slučajno nađeš tu "vodenu prostirku" molim te javi nam,izgleda ima nas više zainteresovanih za to "zadovoljstvo" :)

Zna li neko gdje najpovoljnije kupiti djecije itisone i koliko se otpilike kreću cijene?Uzela bih možda "winnie the pooh" ili onu stazu/saobraćajnicu po kojoj dečki mogu voziti svoje autiće

10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost!
25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :)
10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 3482
18.9.2012 8:56:53   
/MMK/
Ovako, veliki dio prodavnica posjetila, neke kontaktirala telefonom, i moj zaključak je da se ne može kupiti, trenutno, u Sarajevu, a vjerovatno i Zenici.

Ima na netu 25-30 eura plus poštarina, nama se sad neda naručivati, pa ćemo nekom drugom prilikom.

09.2010.

(odgovor članu Tajno moja)
Neposredna veza do poruke: 3483
18.9.2012 8:59:33   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: nanika

Zna li neko gdje da kupim za curicu od 6 godina kecelju za skolu. Treba joj za sekciju da se ne prlja.

jel likovna sekcija....user posted image

mi smo uzeli kecelju materijala šukavac...u exluzivu...oblači se komlet al se odozada veže...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 3484
18.9.2012 9:01:54   
/MMK/
Evo link

http://www.ebay.nl/itm/Tomy-Rainbow-Aquadoodle-Aquadraw-Magic-Water-Drawing-Mat-Fast-/110894700624?pt=UK_Toys_Creative_Educational_RL&hash=item19d1d6d850

09.2010.

(odgovor članu /MMK/)
Neposredna veza do poruke: 3485
18.9.2012 9:06:55   
ziki

IZVORNA PORUKA: Tajno moja

Zna li neko gdje najpovoljnije kupiti djecije itisone i koliko se otpilike kreću cijene?Uzela bih možda "winnie the pooh" ili onu stazu/saobraćajnicu po kojoj dečki mogu voziti svoje autiće

vo je najpovoljnije u Fisu, ja sam prošle godine uzela al cijene se ne sjećam tačno, mislim da je bilo 7,4 km m2 i još jedan detalj moraš uzet punu njihovu širinu 390 a dužine koliko hoćeš. Mi smo nama mapravili 230*240 a resto od 160*230cm dali drugarima u komšiluku.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Tajno moja)
Neposredna veza do poruke: 3486
18.9.2012 9:10:27   
Hanady RR

Evo link

http://www.ebay.nl/itm/Tomy-Rainbow-Aquadoodle-Aquadraw-Magic-Water-Drawing-Mat-Fast-/110894700624?pt=UK_Toys_Creative_Educational_RL&hash=item19d1d6d850

ma mi ovo imamo iz TL-a dok je bio kod nas...
Mora neko biti zastupnik za te igračke...da nema One 2 Play...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu /MMK/)
Neposredna veza do poruke: 3487
18.9.2012 9:13:39   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: ziki

IZVORNA PORUKA: Tajno moja

vo je najpovoljnije u Fisu, ja sam prošle godine uzela al cijene se ne sjećam tačno, mislim da je bilo 7,4 km m2 i još jedan detalj moraš uzet punu njihovu širinu 390 a dužine koliko hoćeš. Mi smo nama mapravili 230*240 a resto od 160*230cm dali drugarima u komšiluku.

6 KM m2 je ove staze sa autocestom u Unipormetu u sarajevu...
eh sad...Unipormet je imao to u prizemlju u zgradi na Socijalnom...a kažu da su se preselili dole u svoje skladište u džemala Bijedića preo puta Žice...
pa treba porvjeriti...možeš i telefonom pokušati dobiti ovu informaciju...
i to je itison, onaj tanjo...dok sve ostale likove možeš uzeti pod ćilm u menjim dimenzijama...winny the pooh recimo je 45 Km u radnji tepih-Sag koja se nalazi u neđarićima, a manji kao staze viđala sma u Obiju po 28 KM po istoj cijeni ja sam kupila staze princces

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 3488
18.9.2012 9:17:09   
/MMK/
Nemaju, ni vrtuljak ni dječiji svijet, ni bunky t. ni bimaco.
Pošto nam treba za sutra odustali smo od naručivanja, neki drugi put ćemo.

Možete li mi reći je li bilo djeci interesantno ?

Prodaje li iko polovan like bike, na kojoj bi temi mogla pitati'

09.2010.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3489
18.9.2012 9:18:47   
/MMK/
Još me interesuje rozi cureći šatorčić, muž sad javlja u Amku nestao?

09.2010.

(odgovor članu /MMK/)
Neposredna veza do poruke: 3490
18.9.2012 12:07:25   
Full Moon

Evo link

Mi imamo ovaj fazon isto iz TL, iskreno interesantno je dok se ne pocne prati, poslije nije kao kad se tek kupi, mora se jace pritisnuti i ne znam, ali neki vrag se desi s tim, nije vrijedno tih para, ako ima jeftinijih varijanti super, i imamo isto one papirne crteze koji se boje isto vodenim flomasterima, oni su nam puno boljiuser posted image

(odgovor članu /MMK/)
Neposredna veza do poruke: 3491
18.9.2012 19:31:25   
Miimy
jel mi moze neko reci gdje ima kupiti za nosic za bebaca apsirator kako se vec zove samo mije Pedijatrica rekla u obliku cjevcice jedan kraj beby u nosic jedan usta mami pase izvlaci valjda sam objasnila dobro user posted image rekli mi ima u Kozmu pogledam oni vise nemaju jer se zatvaraju user posted image

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 3492
18.9.2012 19:36:58   
Dz3ni

IZVORNA PORUKA: Miimy

jel mi moze neko reci gdje ima kupiti za nosic za bebaca apsirator kako se vec zove samo mije Pedijatrica rekla u obliku cjevcice jedan kraj beby u nosic jedan usta mami pase izvlaci valjda sam objasnila dobro user posted image rekli mi ima u Kozmu pogledam oni vise nemaju jer se zatvaraju user posted image

Pogledaj u DM-u, mislim da sam vidjela to jednom u onom DM-u na Grbavici, ali nisam kupovala pa me ne uzimaj za riječ...

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 3493
18.9.2012 19:37:30   
MicoTico
Probaj u nekoj bolje snabdjevenoj apoteci. Ja sam tamo našla svoj aspirator za nos ( onaj na usisivač).

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 3494
18.9.2012 19:42:08   
Amyla

mila, ako ces dolaziti na bb, donesem ti ja nov, nikada ga nismo koristili, na poklon, a mozemo se i naci negdje naravno user posted image

< Poruku je uredio Amyla -- 18.9.2012 19:44:59 >

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 3495
18.9.2012 19:49:47   
Miimy

IZVORNA PORUKA: Amyla

mila, ako ces dolaziti na bb, donesem ti ja nov, nikada ga nismo koristili, na poklon, a mozemo se i naci negdje naravno user posted image

hvala draga puno user posted image dolazicu ako Bogda na BB pa mi ponesi .....

kupili smo mi pumpicu u Dm.u al pedijatrica kaze za novorodjence se nesmije koristiti ..

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

(odgovor članu Amyla)
Neposredna veza do poruke: 3496
18.9.2012 21:22:33   
R&T@

A da pokusas sa

http://www.ringeraja.ba/forum/m_173286/mpage_7/key_/tm.htm

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 3497
18.9.2012 22:35:26   
Neca xxx
Gdje mogu kupiti postreljinu sa djecijim motivima, za djevojcicu? Treba mi dimenzija za standardni krevet, samo djeciji motivi. Gledala sam vec u Jysku. Gdje jos da pogledam?

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3498
18.9.2012 22:37:34   
R&T@
Ako ces platiti do 25 KM, jedna nasa forumasica prodaje posteljine na fb...

Ako hoces skupu, onda ona radnja s zavjesama na Skenderiji...

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 3499
18.9.2012 22:37:55   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Gdje mogu kupiti postreljinu sa djecijim motivima, za djevojcicu? Treba mi dimenzija za standardni krevet, samo djeciji motivi. Gledala sam vec u Jysku. Gdje jos da pogledam?

u Nobilu na otoci...mi tamo kupujemo posteljine sa patuljcima i sl. nisu neki aktuelni likovi ali im je pamuk bas user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 3500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  138 139 [140] 141 142   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  138 139 [140] 141 142   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *