Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dlacice na dojkama,oko bradavica1 13.12.2009 22:25:42
sarayka
Dlačice su mi oduvjek i nemislim da to ima veze sa hormonima .... i mama i sestra imaju isti problem! mene to ne nervira
RE: Dlacice na dojkama,oko bradavica1 24.12.2009 14:07:29
Anoniman
Eh moje Vi i ja ih imam na grudima i čupam ih pincetom ali mislim da to nije ok.Imam ih i poliniji od grudi prema stomaku i malo oko pupka. Oko pupka su mi neke malo veće i deblje a crne ko ugljen,i one me baš nerviraju,pogotovo ljeti kad obučem neku maicu a one ispadnu.
RE: Dlacice na dojkama,oko bradavica1 24.12.2009 16:28:52
anuska08
Imam i ja taj problem, ali ako ih skidam pincetom urastaju mi u kožu i jednom mi se jedna zagnojila. Promrzla sam! I od onda sam škarama. Da utješim buduće trudnice, u trudnoći su mi bile nestale , ali se ponovno javile kad sam rodila ! Bar na kratko bila sam happy!!!