|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  342 343 [344] 345 346   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: porodiljska naknada
7.6.2014 11:06:55   
semira01
Moze li se otici u postu po naknaduuser posted image

(odgovor članu zvjezdic@)
Neposredna veza do poruke: 8576
7.6.2014 11:08:57   
Ima nade
Mislim da bismo se trebale organizovati, zaliti uraditi nesto, ovo bas nema smisla kako su bezobrazni, pa da su smanjili 50, 00 ali 100,00???user posted image

Neposredna veza do poruke: 8577
7.6.2014 11:12:54   
Ima nade
Nazovi i pitaj, ako su pare dosle u postu trebalo bi da mozes uzeti

(odgovor članu semira01)
Neposredna veza do poruke: 8578
7.6.2014 11:26:49   
aida87
Sad zvala postu ng tacnije na dobrinji 5 i kazu nista prije iduce sedmice user posted image

29.06.2013. <3

(odgovor članu Ima nade)
Neposredna veza do poruke: 8579
7.6.2014 11:34:34   
AlmaD
Pozzzz cure,

poštar stigao, Hrasno, naknada umanjena 360,00 KM, a ja sam od onih koji su u radnom odnosu već punih 9 g, tačnije od završetka faksa....

tuga, tuga, tuga...

halalila bih ovaj dio, da znam da će novac otići u prave ruke, ali pošto znam da neće, baš sam i tužna i ljuta i razočarana u sve oko nas!!!!

Neposredna veza do poruke: 8580
7.6.2014 11:50:56   
sara123
Je li ko od zenica iz novog grada dobio novac...i da li beko drugi moze primiti ako mene nr budw kuci?

(odgovor članu AlmaD)
Neposredna veza do poruke: 8581
7.6.2014 11:54:27   
Ima nade
Pa stvarno su presli sve mjere, ne mogu da vjerujem..

(odgovor članu sara123)
Neposredna veza do poruke: 8582
7.6.2014 16:24:10   
Twisterova
Zna li ko zašto su skinuli 100 km?user posted image

(odgovor članu Ima nade)
Neposredna veza do poruke: 8583
7.6.2014 17:46:44   
zvjezdic@
zene ja maloprije bila u posti zena mi rekla da su uplaceni samo djeciji doplatci i da se oni djela a da naknade nisu ni uplacene mozda tek u ponedjeljak MOZDA a oni rekli na portalu vlade da su isplate od juce krenule pa ko ovdje laze i neznam kako su te dvije mame dobile naknade ako nisu uplacene i ako hoce da povecaju naknade nezaposlenim porodiljama nek odvoje od svojih plata sta nasu crkavicu diraju i lazu da zene koje imaju radni staz duzi od 12 mjeseci imaju istu naknadu kao njima nije smanjena e pa mi se moramo sve podici i buniti i reci da javnost lazu da je naknada smanjena i zenama koje imaju radni staz duzi od 12 mjeseci da pokazemo i dokazemo koji su prevaranti ovo je necuveno jer u tom novom zakonu ne stoji da su svim zenama smanjene naknade nego samo onima koje rade manje od 12 mjeseci sto znaci da su prevaranti i lopovi moje je misljenje da se trebamo sve dici protiv ovogauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Twisterova)
Neposredna veza do poruke: 8584
7.6.2014 17:57:13   
Ima nade
Ja sam ZA, ne treba ovo presutiti, nema smisla nikakvog ako sjedimo za komp i kukamo...

Neposredna veza do poruke: 8585
7.6.2014 18:37:55   
zvjezdic@
bravo IMA NADE slazem se stobom od tipkanja nista nego da se sve dogovorimo i dignemo se jer ako ovo presutimo onda boga pitaj sta ce nas jos cekati....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ima nade)
Neposredna veza do poruke: 8586
7.6.2014 19:43:30   
Ima nade
Hajmo napraviti neku grupu, nesto na fb, da vidimo koliko nas je i izaci na ulicu ovo fakat nije u redu. Ima li neko ovdje ko ima vise vremena, u stvari vecu bebu, moja ima tek tri mjeseca :)

Neposredna veza do poruke: 8587
7.6.2014 21:51:30   
Bebaconi
baš nam je Konaković pomogao. Samo neka nam on više ne pomaže user posted image

(odgovor članu Ima nade)
Neposredna veza do poruke: 8588
8.6.2014 11:39:32   
Latinka

IZVORNA PORUKA: Ima nade

Hajmo napraviti neku grupu, nesto na fb, da vidimo koliko nas je i izaci na ulicu ovo fakat nije u redu. Ima li neko ovdje ko ima vise vremena, u stvari vecu bebu, moja ima tek tri mjeseca :)

Nasi politicari, ustvari, i igraju na tu kartu:udari na najslabije. Znaju oni vrlo dobro da malo nas ima ostaviti djecu kod nekoga na cuvanje ili da mi same mozemo biti odsutne sat,dva zbog dojenja. ili da cemo djecu povesti s nama. Zbog svega toga i ne protestvujemo a oni to vrlo dobro znaju.
A s druge strane, malo im i treba da nas usute:bas na ovoj temi smo sve podigle hajku oko toga kako treba povecati i uredovniti nase naknade (sastanak s Konakovicem je tada bio dogovaran-ne znsm je li ikada realizovan), kasnili su s jednom isplatom, i cim je postar zvrcnuo na vrata sa parama, sve zaboravile. Ovim ne kritikujem nikog konkretno i sve nas istovremeno pa i sebe

I. srce mamino 16.01.2012.
A. mamin dobrica 21.02.2014.

(odgovor članu Ima nade)
Neposredna veza do poruke: 8589
8.6.2014 12:18:22   
Ima nade
A gle ,jeste to tako ali mozemo se organizovati, sta povesti i djecu na jedan sat barem, jer neka se upozna i sira javnost sa nasim problemom, ovako nigdje nije u medijima ni objavljeno kako treba sta su uradili. Neka nas bude 50 dovoljno je, povedemo djecu i muzeve to je 150 :) Ali niko od zena se ne javlja, hajde drage moje koliko nas ima da bismo isle?

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 8590
8.6.2014 12:29:07   
Ima nade
Evo fb grupa : Protiv smanjenja naknada za porodilje u Sarajevu :)

(odgovor članu Ima nade)
Neposredna veza do poruke: 8591
8.6.2014 18:23:49   
zvjezdic@
hajmo zene aktivnije budite malo evo ima i fb grupa pa valjda cemo jednomn uspjeti da se slozimo i budemo zajedno protiv kriminalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ima nade)
Neposredna veza do poruke: 8592
8.6.2014 19:51:34   
Twisterova
Ja sam za...

Neposredna veza do poruke: 8593
8.6.2014 20:53:51   
Mrvica_83
Icu cu ja sa svojom Cezo..Najlakse je ovako ! U tisini ,sram ih bilo !

< Poruku je uredio Mrvica_83 -- 8.6.2014 20:54:58 >

24.10.12 Jedan anđeo
26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!

(odgovor članu Twisterova)
Neposredna veza do poruke: 8594
9.6.2014 9:01:27   
leptiric_Sa
Reko li ti ja :( Katastrofa

Neposredna veza do poruke: 8595
9.6.2014 9:02:05   
Med medeni
Nego drage moje, kada i gdje da se mi okupimo i trazimo sto je nase????

(odgovor članu Mrvica_83)
Neposredna veza do poruke: 8596
9.6.2014 9:37:39   
hapymum
bas se nasekira majkemi za ovu nadoknadu,pa sto ovim nije onda povecana za 100 km ako je nama zaposlenim smanjena,tuga al bas,

gdje je to okupljanje kad i u koliko pa dajte malo da se aktiviramo nema smisla

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu Med medeni)
Neposredna veza do poruke: 8597
9.6.2014 9:53:53   
Dzenana_G
Iako svaki dan ocekujem bebicu ako Budem u mogucnosti prisustvovat cu okupljanju. ovo stvarno nema vise nikakvog smisla.

Ja sam otvorila porodiljsko i jel mogu da predam papire u opstinu prije nego se porodim? I sta uopste treba od papira?

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu hapymum)
Neposredna veza do poruke: 8598
9.6.2014 9:58:01   
hapymum
ne mozes dzeni nista dok se ne porodis,sa onim otpusnim pismom ti je cjelokupna dokumentacija,otici ces u opstinu i uzeti obrazac koji trebas popuniti i na kojem ti pise sve koji su ti papiri potrebni,a pare ces dobiti od dana kad ti je otvoreno porodiljsko,znaci sve zaostatke
IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

Iako svaki dan ocekujem bebicu ako Budem u mogucnosti prisustvovat cu okupljanju. ovo stvarno nema vise nikakvog smisla.

Ja sam otvorila porodiljsko i jel mogu da predam papire u opstinu prije nego se porodim? I sta uopste treba od papira?

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 8599
9.6.2014 9:58:23   
Med medeni
Dzenana_G ne mozes predati papire dok se bebica ne rodi. E sad papirologija se razlikuje od opstine do opstine. Ja sam u Starom Gradu i trebalo mi je dosta papira. Najbolje ti je nekoga poslati u opstinu po spisak.

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 8600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  342 343 [344] 345 346   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  342 343 [344] 345 346   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *