Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
drage moje,ja sam se porodila 02.12.2013. god,i interesuje me kad bih trebala početi dobivati tu naknadu,vidim neki su se porodili i u 11 mjesecu,da li je to moguce da jos nisu počeli dobivatii,,,ja sam se nadala ovaj mjesec ,al izgledaa nisssss
DRAGA MOJA MI TEK SAD TREBAMO DOBITI DECEMBARSKU,A ZA TVOJ SLUCAJ MISLIM DA CES TEK OD IDUCEG MJESECA JER JE TAKO BILO I KOD MENE,MADA VIDIM DA NEKE MAME I JOS DUZE CEKAJU,POZZZZZ
ja sam se porodila 15.11 a na bolovanju sam od 1.11 i jos nisam nista dobila tako da znas da ti parice nece jos ako si se porodila u decembru :(
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Mila / tako je .. Tek sad ide isplata za porodilje iz novembra .. A vidjet cemo sta ce biti sad Bez obzira na paljevinu ovo je kriminal najgore vrste . Mi smo zadnja kategorija na listi prioriteta .. I mi bismo se trebale organizovati i sa bebacima na ulicu . Isli bismo mi i danas ali zbog onakve situacije nije doslo do toga ..
24.10.12 Jedan anđeo 26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!
Ma porodilje su zadnje na listi prioriteta, a pogotovo sada kada nema vlade niti zgrade vlade...samo se nadam da će nas se neko sjetiti... Teško ćemo mi sa bebaćima na proteste, da se ne varamo i oni to jako dobro znaju, zato se ovako i ponašaju prema nama
imam jedno pitanje i molila bih vas ako koja mama zna da mi da odgovor...muz je cuo od kolege da općina ilidza uopste vise ne daje porodiljske naknade pa da vidim jel to istina??? trebam se porodit na ljeto al da se na vrijeme raspitam :) hvala unaprijed svima
Draga moja općine ne daju naknade nego kanton tako da se ne moraš sikirati :) samo što je pitanje nakon ovih protesta šta će biti sad s naknadama ali dok se ti porodiš i zgrada će se obnoviti
Moja komsinica radi u KS. Sve je stalo. Njima rekli da ne dolaze na posao. A posto je pala vlada, nema isplata do daljnjeg....;-((( Kazu da se ne nadamo ni u naredna tri mjeseca..her se situacija sve vise komplikuje....
cuj naredna tri mjeseca .... ja gospode pa misle da bi im to tako lako proslo, svake sekunde se mogu i majke s bebama dici... treaze da im se ponove protesti kao za maticni
Ma nema sanse da bi to smjeli uraditi sta bi ih onda cekalo.Bruka i sramota od drzave a sto je najgore tesko da ce biti bolje..Sta se nasa djeca imaju nadati,jedino buducnosti van BiH?!
Nazalost, izgleda da nama nista od paricaa, ako neko dobije suprotnu informaciju ili neku novu vjest , nek nam javi, da se barem nadamo...nada zadnja umire..hahhah nasa je na izdahu...hahha
Nažalost ne vjerujem da ce danas biti, a kakva je situacija daj boze da bude i do kraja sedmice. Ne može ti se niko ni javiti jer telefoni ne rade, i samo pola radnika je na poslu oni koji moraju a ostali su na neplaćenon odmoru Zalosno al tako je