Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I ja sam od septembra na porodiljskom, i nisam primila ni jednu naknadu, bas su grozni
kad ti je doslo rjesenje? ja sam se porodila 15. novembra i krajem novembra mi je doslo rjesenje pa ne znam hocu li dobiti ovaj mjesec ili tek od narednog.
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Ilidza jos uvijek nista . Uzas stvarno, nije mi jasno sto sutimo. Dok nasa djeca cekaju na tako malu crkavicu koju smo zaradile oni zgrrcu hiljade na nas racun.
i ja sam na dobrinji ako sta bude javim vam odmah. ako mene ne bude kacilo ovaj mjesec zaova ce primiti svoju svakako pa cu javiti :) zivimo u istoj kuci tako da postar svakako mora doci :)
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Moja prijateljica je juce otisla u glavnu postu, a inace je iz Opcine Centar da podigne naknadu. Posvadjala se sa portirom nije htio da je pusti kao navodno nije pocela isplata jeb... im je mater i na kraju je puste i podigne svoju naknadu koju osim kasnjenja ceka po par dana da joj donesu. Ja sam isto iz Opcine Centar jos nema postara iako mi je uvijek donosio prvi dan isplate. :)