|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  278 279 [280] 281 282   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiljska naknada
2.8.2013 13:50:05   
Marija13

IZVORNA PORUKA: medaaaa

izgleda NOVI GRAD nema nista danas

na dobrinji je bio postar, na otoci jos nista

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

(odgovor članu medaaaa)
Neposredna veza do poruke: 6976
2.8.2013 13:56:57   
Suncica_
nama bio, na Anexu, Nowi Grad ;)

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 6977
2.8.2013 14:21:55   
buchy
Mojmilo kod Amka bio maloprije,odoh trositi ovu gutu para:)

(odgovor članu Suncica_)
Neposredna veza do poruke: 6978
2.8.2013 14:32:46   
medaaaa
Moj postar na godinsnjem inace se cujem se njim tako da sada bas i ne znam da li ce mi donjeti.Da li neko zna do koliko oni rade i dijele li subotom

(odgovor članu buchy)
Neposredna veza do poruke: 6979
2.8.2013 14:43:46   
Radost mamina
Nema ga ni kod nas user posted image , vidjela sam u blizini prije 10 minuta ali jos do mene nije stigao. Ako nestigne danas djelit ce i sutra , bar sam ja dobila par puta Subotom. Novi Grad- Svrakinouser posted image

Moje oči ugledaše tvoje lice 02.07.2012.god.

(odgovor članu medaaaa)
Neposredna veza do poruke: 6980
2.8.2013 14:58:01   
suncano
jel vama stigladanas naknada za juni ili za juli mjesec, i stize li vam svaki mjesec

(odgovor članu Radost mamina)
Neposredna veza do poruke: 6981
2.8.2013 14:59:33   
Radost mamina
Bio postar ...Svrakino-Novi Grad user posted image user posted image user posted image

Moje oči ugledaše tvoje lice 02.07.2012.god.

Neposredna veza do poruke: 6982
2.8.2013 18:34:13   
muhica7
dali neko zna dali cu dobiti porodiljsku naknadu za juli mjesec,bebe je rodjena 16,jula prosle godine a na porodiljskom sam od 11.julauser posted image

Neposredna veza do poruke: 6983
3.8.2013 8:57:16   
Vinetu
Poštar upravo donio 473 KM. Ilidža, Mala aleja!

(odgovor članu muhica7)
Neposredna veza do poruke: 6984
3.8.2013 10:04:44   
leki_4you
Ima li neko iz Starog Grada? Jos ga nema user posted image

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 6985
3.8.2013 10:16:36   
ajran
thx vinetu, znači krenula je ilidžauser posted image na stup dođe malo kasnije ali super znači možemo se nadatiuser posted image user posted image

(odgovor članu leki_4you)
Neposredna veza do poruke: 6986
3.8.2013 10:48:42   
cicibanka.

IZVORNA PORUKA: leki_4you

Ima li neko iz Starog Grada? Jos ga nema user posted image

ne znam koji si dio, komatin nije dobio, bistrik jos jucer! user posted image

Hafsa 19.11.2008.
Abdullah 09.05.2013.

(odgovor članu leki_4you)
Neposredna veza do poruke: 6987
3.8.2013 11:08:17   
cicibanka.
Dosao na komatin user posted image

dobila sam 461, sta je sa majom?? nisam nikako dobila za maj, a od 09.05. sam na porodiljskom...user posted image

Hafsa 19.11.2008.
Abdullah 09.05.2013.

(odgovor članu cicibanka.)
Neposredna veza do poruke: 6988
3.8.2013 13:29:45   
Dzensy
Pozdrav cicibanki,
Ja sam na porodiljskom od 03.05. i juce mi je postar donio za 2 mjeseca ( MAJ i JUNI ) 864 KM. Inace sam u Novom gradu. Nije mi jasno da si dobila samo za jedan mjeces s obzirom da smo u vrlo slicnoj situaciji.

(odgovor članu cicibanka.)
Neposredna veza do poruke: 6989
3.8.2013 13:42:27   
ajran
bio poštar na stupu 473 kmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dzensy)
Neposredna veza do poruke: 6990
3.8.2013 14:21:25   
chuci

IZVORNA PORUKA: muhica7

dali neko zna dali cu dobiti porodiljsku naknadu za juli mjesec,bebe je rodjena 16,jula prosle godine a na porodiljskom sam od 11.julauser posted image

moj je rođen 4.6. prošle godine.
ova naknada je za mjesec juni došla i ja sam dobila nešto malo para (za ta tri dana).
u pitanju je općina Novi Grad kod mene.

tako da po tome bi i ti trebala i idući mjesec dobiti (kad se bude dijelila julska) za tih 10 dana jula.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu muhica7)
Neposredna veza do poruke: 6991
3.8.2013 14:43:06   
Fatma
Drage moje mame,nisam se dugo javila,a za to imam veliki razlog.Htjela sam voditi veliku bitku za nas i nasu djecu al moja bitka je sada preusmjerena na moju ljepoticu Tairu.Prije 3 mjeseca smo doznali strasnu istinu da nasa Taira nije dobro i od tada smo stalno po bolnicama ,a pre mjesecdana smo dobile nasu prvu bitku u njenom zivotu.Drage mame puno vas volim i molim vas uzivajte u ljepoti svojih malenih ljubomorno ih cuvajte,a ja se javim.I da stigla je i meni naknada:))Ljubim vas i nemislite da sam vas zaboravila

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 6992
3.8.2013 15:12:24   
Marija13
Nama je poštar ostavio žuti papirić da se naknada podigne u pošti, moram li ja lično ići? Može li neko sa mojom ličnom kartom?

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

(odgovor članu Fatma)
Neposredna veza do poruke: 6993
3.8.2013 15:21:34   
Teddy Bear

IZVORNA PORUKA: Fatma

Drage moje mame,nisam se dugo javila,a za to imam veliki razlog.Htjela sam voditi veliku bitku za nas i nasu djecu al moja bitka je sada preusmjerena na moju ljepoticu Tairu.Prije 3 mjeseca smo doznali strasnu istinu da nasa Taira nije dobro i od tada smo stalno po bolnicama ,a pre mjesecdana smo dobile nasu prvu bitku u njenom zivotu.Drage mame puno vas volim i molim vas uzivajte u ljepoti svojih malenih ljubomorno ih cuvajte,a ja se javim.I da stigla je i meni naknada:))Ljubim vas i nemislite da sam vas zaboravila

Draga moja, iskreno se nadam da nije nista toliko strasno, sto zajedno nemozete pobijediti... ja i moji pilici vam saljemo bezbroj zagrljaja snage i podrske user posted image

(odgovor članu Fatma)
Neposredna veza do poruke: 6994
3.8.2013 15:26:47   
Fatma

[/quote]
Draga moja, iskreno se nadam da nije nista toliko strasno, sto zajedno nemozete pobijediti... ja i moji pilici vam saljemo bezbroj zagrljaja snage i podrske user posted image
[/quote]
Duso moja voljela bi da kazem da nije nista opasno 22. augusta ce mo saznati dali ce Taira docekati 1 rodjendan iskreno se nadam i od Boga molim da hoce.Ako nalaz koji ocekujemo dodje uredan onda nam predstoji slanje nalaza na druge klinike,a onda cu vjerovatno trebati i vasu moralnu podrsku.Ljubim vas i volim.I ima jos snage u meni!

< Poruku je uredio Fatma -- 3.8.2013 15:27:17 >

(odgovor članu Teddy Bear)
Neposredna veza do poruke: 6995
3.8.2013 16:35:58   
leki_4you
Naravno da smo tu ako bilo sta zatreba user posted image i obavezno nam javi nalaze, drzimo fige da bude ok user posted image

(odgovor članu Fatma)
Neposredna veza do poruke: 6996
4.8.2013 9:20:44   
cicibanka.

IZVORNA PORUKA: Dzensy

Pozdrav cicibanki,
Ja sam na porodiljskom od 03.05. i juce mi je postar donio za 2 mjeseca ( MAJ i JUNI ) 864 KM. Inace sam u Novom gradu. Nije mi jasno da si dobila samo za jedan mjeces s obzirom da smo u vrlo slicnoj situaciji.

Iskreno i ja sam ocekivala i za maj ali eto ne bi user posted image .
u ponedjeljak cu zvati da vidim zasto.

Hafsa 19.11.2008.
Abdullah 09.05.2013.

(odgovor članu Dzensy)
Neposredna veza do poruke: 6997
4.8.2013 12:44:56   
buchy
Ja sam od 7.5 na porodiljskom i u petak dobila 804 km.isto novi grad,kako oni racunaju ptice znaju.

(odgovor članu ajran)
Neposredna veza do poruke: 6998
4.8.2013 20:48:09   
Marija13

Nama je poštar ostavio žuti papirić da se naknada podigne u pošti, moram li ja lično ići? Može li neko sa mojom ličnom kartom?

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 6999
4.8.2013 21:49:13   
bebaa

IZVORNA PORUKA: Marija13

marija probaj nazvati poštu i raspitati se.....user posted image ne znam kako da ti pomognem.....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 7000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  278 279 [280] 281 282   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  278 279 [280] 281 282   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *