Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."
Nema ga ni kod nas , vidjela sam u blizini prije 10 minuta ali jos do mene nije stigao. Ako nestigne danas djelit ce i sutra , bar sam ja dobila par puta Subotom. Novi Grad- Svrakino
Pozdrav cicibanki, Ja sam na porodiljskom od 03.05. i juce mi je postar donio za 2 mjeseca ( MAJ i JUNI ) 864 KM. Inace sam u Novom gradu. Nije mi jasno da si dobila samo za jedan mjeces s obzirom da smo u vrlo slicnoj situaciji.
dali neko zna dali cu dobiti porodiljsku naknadu za juli mjesec,bebe je rodjena 16,jula prosle godine a na porodiljskom sam od 11.jula
moj je rođen 4.6. prošle godine. ova naknada je za mjesec juni došla i ja sam dobila nešto malo para (za ta tri dana). u pitanju je općina Novi Grad kod mene.
tako da po tome bi i ti trebala i idući mjesec dobiti (kad se bude dijelila julska) za tih 10 dana jula.
Drage moje mame,nisam se dugo javila,a za to imam veliki razlog.Htjela sam voditi veliku bitku za nas i nasu djecu al moja bitka je sada preusmjerena na moju ljepoticu Tairu.Prije 3 mjeseca smo doznali strasnu istinu da nasa Taira nije dobro i od tada smo stalno po bolnicama ,a pre mjesecdana smo dobile nasu prvu bitku u njenom zivotu.Drage mame puno vas volim i molim vas uzivajte u ljepoti svojih malenih ljubomorno ih cuvajte,a ja se javim.I da stigla je i meni naknada:))Ljubim vas i nemislite da sam vas zaboravila
Nama je poštar ostavio žuti papirić da se naknada podigne u pošti, moram li ja lično ići? Može li neko sa mojom ličnom kartom?
Drage moje mame,nisam se dugo javila,a za to imam veliki razlog.Htjela sam voditi veliku bitku za nas i nasu djecu al moja bitka je sada preusmjerena na moju ljepoticu Tairu.Prije 3 mjeseca smo doznali strasnu istinu da nasa Taira nije dobro i od tada smo stalno po bolnicama ,a pre mjesecdana smo dobile nasu prvu bitku u njenom zivotu.Drage mame puno vas volim i molim vas uzivajte u ljepoti svojih malenih ljubomorno ih cuvajte,a ja se javim.I da stigla je i meni naknada:))Ljubim vas i nemislite da sam vas zaboravila
Draga moja, iskreno se nadam da nije nista toliko strasno, sto zajedno nemozete pobijediti... ja i moji pilici vam saljemo bezbroj zagrljaja snage i podrske
[/quote] Draga moja, iskreno se nadam da nije nista toliko strasno, sto zajedno nemozete pobijediti... ja i moji pilici vam saljemo bezbroj zagrljaja snage i podrske [/quote] Duso moja voljela bi da kazem da nije nista opasno 22. augusta ce mo saznati dali ce Taira docekati 1 rodjendan iskreno se nadam i od Boga molim da hoce.Ako nalaz koji ocekujemo dodje uredan onda nam predstoji slanje nalaza na druge klinike,a onda cu vjerovatno trebati i vasu moralnu podrsku.Ljubim vas i volim.I ima jos snage u meni!
Pozdrav cicibanki, Ja sam na porodiljskom od 03.05. i juce mi je postar donio za 2 mjeseca ( MAJ i JUNI ) 864 KM. Inace sam u Novom gradu. Nije mi jasno da si dobila samo za jedan mjeces s obzirom da smo u vrlo slicnoj situaciji.
Iskreno i ja sam ocekivala i za maj ali eto ne bi . u ponedjeljak cu zvati da vidim zasto.
Nama je poštar ostavio žuti papirić da se naknada podigne u pošti, moram li ja lično ići? Može li neko sa mojom ličnom kartom?