|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  252 253 [254] 255 256   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiljska naknada
16.4.2013 9:59:26   
Mamica0612
ja sam pisala za gradski, a zar nije sve vrijeme govor o gradskom budzetu jer pricamo o 13. naknadi i 220 km koje daje grad, ne kanton?????

(odgovor članu Nane2012)
Neposredna veza do poruke: 6326
16.4.2013 10:20:14   
Nane2012
Da da , gradski je oko ukidanja 13te.... po info koje sam dobila od kojekakvih teta i sl. u G.upravi , ista se ukida jer je kasa kao prazna , ali eto jos nije potvrdjeno.....

a kantonalni - kasni i kasni i kasni jer nije jos usvojen.....

U svakom slucaju porodilje su za sada posledna tacka svima

(odgovor članu Mamica0612)
Neposredna veza do poruke: 6327
16.4.2013 10:58:18   
Mamica0612
a je li usvojen gradski? je li deifinitvno nema 13. i ostalog? je li iko primio 13. za februar i 220 KM ili toga stvarno nema?

(odgovor članu Nane2012)
Neposredna veza do poruke: 6328
16.4.2013 11:01:43   
Fatma
Drage moje mame evo da se i ja javim bila sam zauzeta ovih dana tako da nisam ni bila na forumu.Vidim da se svasta desilo i da imamo kojekakve informacije ja jos nisam dobila nikakav odgovor od ministra Bandica,a htjela sam se najaviti i kod gradonacelnika,pa posto vidim da ima jos zainteresovanih mama mogle bi to organizovati i mala setnjica sa bebama nebi bila na odmet.Ja sam za bilo kakav pokret hajdemo sa predlozima.Ljubim vas mile moje.

(odgovor članu Nane2012)
Neposredna veza do poruke: 6329
16.4.2013 11:18:15   
Fatma
Mile moje upravo sam zvala gradsku upravu u namjeri da dogovorim sastanak kod gradonacelnika ,dobila sam informaciju da je vec neko sa portala zvao i uradio isto,dopis koji je poslat na stolu je kod gradonacelnika,a mene su zamolili da uradim isto i da ostavim podatke i kontakt sto sam uradila.Mame vrijeme je za revoluciju beba!

(odgovor članu Fatma)
Neposredna veza do poruke: 6330
16.4.2013 11:21:01   
Nane2012
E drage , ja sam pisala gradonacelniku i evo dobih poziv od njih . Treba jos samo dogovoriti sastanak , kada meni odgovara.... eh.
Eto ,
prijedlozi?

(odgovor članu Fatma)
Neposredna veza do poruke: 6331
16.4.2013 11:39:38   
Fatma

IZVORNA PORUKA: Nane2012

E drage , ja sam pisala gradonacelniku i evo dobih poziv od njih . Treba jos samo dogovoriti sastanak , kada meni odgovara.... eh.
Eto ,
prijedlozi?

Super bravo user posted image nadam se da cu i ja dobiti poziv i naostrena sam za razgovor ako ne ja sa svojom bebom pred kanton i gradsku,a vi ostale bujrum.

(odgovor članu Nane2012)
Neposredna veza do poruke: 6332
16.4.2013 12:39:47   
Nane2012
Ma mozemo mi i zajedno se pojaviti , odemo nas par i mirna Bosna

(odgovor članu Fatma)
Neposredna veza do poruke: 6333
16.4.2013 13:33:01   
Fatma
IZVORNA PORUKA: Nane2012

Ma mozemo mi i zajedno se pojaviti , odemo nas par i mirna Bosna

Moze mila ja sam za nadam se da cu i ja sutra dobiti odgovor poslala sam i mej i najavila revoluciju u pelenamauser posted image Kada se dogovoris ili odlucis javi,a javim i ja sta se desava.

< Poruku je uredio Fatma -- 16.4.2013 13:34:01 >

(odgovor članu Nane2012)
Neposredna veza do poruke: 6334
17.4.2013 11:04:05   
mirelaf
ajd da se dogovorimo sve mame sa portala koje su u mogucnosti da izademo sa bebicama,treba samo dogovoriti vrijeme i mjesto gdje da se sastanemo,ja sam za svakako jer je ovo preslo svaku mjeru i granicu,nekad smo 17-tog pisale da je stigao postar a sad ne znamo hoce li se u opste pojaviti do kraja mjeseca,zalosno

(odgovor članu Fatma)
Neposredna veza do poruke: 6335
17.4.2013 11:09:15   
chuci

IZVORNA PORUKA: mirelaf

ajd da se dogovorimo sve mame sa portala koje su u mogucnosti da izademo sa bebicama,treba samo dogovoriti vrijeme i mjesto gdje da se sastanemo,ja sam za svakako jer je ovo preslo svaku mjeru i granicu,nekad smo 17-tog pisale da je stigao postar a sad ne znamo hoce li se u opste pojaviti do kraja mjeseca,zalosno

kako ne znamo...znamo da neće

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu mirelaf)
Neposredna veza do poruke: 6336
17.4.2013 11:09:36   
Mamica0612
odlicno zene, i ja sam za akciju. mozemo zajedno na taj sastanak, mozda nema potrebe da bude 15 sastanaka pojedincno, mozda vise odjeka imadne jedan zajednicki. sta mislite?

(odgovor članu mirelaf)
Neposredna veza do poruke: 6337
17.4.2013 11:20:32   
Mamica 2012
drage mame, ev da se i ja uclanim i da vam javim da sam i ja za....user posted image

(odgovor članu Nane2012)
Neposredna veza do poruke: 6338
18.4.2013 1:24:45   
amery
Moje drage zenice,ovo je stvarno KATASTROFA,tek sada sam vidjela ovo STRASNO!!!Nemam rijeci,zivim u zajednici nas je petero niko nije u radnom odnosu osim muza,tu 13-u naknadu cekam ko ozeblo sunce,a sad ni toga nema,KRASNO!user posted image Kazu natalitet opada pa i treba ko ce radati djecu sa ovakvim uslovima ni posla,a ni podrske ni u jednom smislu i naravno da propadano!!!JA SAM UZ VAS,SAMO JAVITE MIJESTO I VRIJEME I TU SAM,NISTA DOK SE MAJKE-PORODILJE NEPOJAVE NA ULICAMA I DOK IM NEDOKAZEMO KAKO NAM JE..VELIKI POZZ ZA SVE VAS...
user posted image user posted image

(odgovor članu Mamica 2012)
Neposredna veza do poruke: 6339
18.4.2013 8:38:48   
cudo
Drage moje mame,prvo da vas pozdravim,nova sam na ovom forumu,kao clan,ali redovno citam sve vase postve.Zelim da es pridruzim svim vasim akicijama:-)i pokusam,zajedno sa vama,da nasim malim nestascima obezbedimo koliko-toliko bolju buducnost.Slazem sa prethodnim mama da bi trebalo organizovati se i pojaviti se vise mama na satanku,sigurno bi odjek io jaci,a i za mirni sam protest ispred vllade,ako nista lijepo nam je vrijeme a sve bebe vole vani..

(odgovor članu Mamica0612)
Neposredna veza do poruke: 6340
18.4.2013 11:25:03   
mirelaf
ajd da se organizujemo za petak prije nego sto oni 24-tog donesu konacnu odluku,dajte samo vrijeme i ja i moja bebica definitivni dolazimo

(odgovor članu cudo)
Neposredna veza do poruke: 6341
18.4.2013 11:30:38   
shpagica
Sinoc sam na radiju cula da se potpuno ukida porodiljska naknada u kantonu Sarajevo, ali danas ne mogu nigdje da nadjem tu vijest na nekom od portala. Ako neko ima info bilo bi dobro da napise.

(odgovor članu mirelaf)
Neposredna veza do poruke: 6342
18.4.2013 11:35:58   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: shpagica

Sinoc sam na radiju cula da se potpuno ukida porodiljska naknada u kantonu Sarajevo, ali danas ne mogu nigdje da nadjem tu vijest na nekom od portala. Ako neko ima info bilo bi dobro da napise.

ni ja tu vijest nigdje ne nadoh
a da se ipak ne odnosi samo na 13 nadoknadu od grada?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 6343
18.4.2013 11:44:56   
shpagica
Ne bih rekla, ali evo ecu da tvrdim. Obrazlozenje je da nema novca i da Kanton moze da finansira samo jos rekonstrukciju bazena otoka i skenderije. Jutros sam i nasla vijest da su izdvojili sredstva za skenderiju, ali ovo srugo nigdje ne mogu da nadjem. user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 6344
18.4.2013 11:52:41   
veeseelaa
ja nikako u to ne mogu da vjerujem

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 6345
18.4.2013 12:00:46   
Alhemicarka
Pa zar mogu naknadno ukinuti ako je budžet već odobren?

Ona neda da je slome, otima se i prkosi...

09. 04. 2012. Mamin Vrtirep

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 6346
18.4.2013 13:13:49   
mamina princeza
i ja sam s vama da znate iako porislku onu obicnu vise ne dobivam ... al ostadoh bez 13 pa imam pravo :) gdje pisete dopise . moze adresa na koju saljete da i ja saljem .... bar onako so mogu postom poslati.... a ako treba tu sam s vama i na lic emjesta da se ode. Samo nemojte mene u medije user posted image sve ostalo moze:)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Alhemicarka)
Neposredna veza do poruke: 6347
18.4.2013 13:20:03   
omnia
i ja sam za.. ajde mozda najbolje u ponedjeljak u 11, npr? jer gore je petkom,s obzirom da oni svi pobjegnu.. i mislim da je oko 11 nekako najbolje vrijeme.. nadjemo se lijepo muzeja ili alte i lagano do gore..

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 6348
18.4.2013 13:56:09   
Fatma
Veliki pozdrav mile moje.Cisto sumnjam da se naknade ukidaju to je nemoguce ali sto se tice naknada od grada to da u njihovom budjetu za to para vise nema.Ja cekam poziv od ministra ili cekam mamu koja je taj poziv dobila pa da idemo zajedno.Ja sam za jednu malenu revoluciju u pelenama samo nam treba vrijeme i datum i ja se slazem da bi to trebalo biti prije 24-og,trebamo se dogovoriti oko toga pa i sa administratorom ako je za pa da obavjestimo i najavimo to i medijima.Vrijeme je doslo dajte da se nesto uradi.Ljubim vas mile moje:))

(odgovor članu omnia)
Neposredna veza do poruke: 6349
18.4.2013 13:57:20   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Fatma

Veliki pozdrav mile moje.Cisto sumnjam da se naknade ukidaju to je nemoguce ali sto se tice naknada od grada to da u njihovom budjetu za to para vise nema.Ja cekam poziv od ministra ili cekam mamu koja je taj poziv dobila pa da idemo zajedno.Ja sam za jednu malenu revoluciju u pelenama samo nam treba vrijeme i datum i ja se slazem da bi to trebalo biti prije 24-og,trebamo se dogovoriti oko toga pa i sa administratorom ako je za pa da obavjestimo i najavimo to i medijima.Vrijeme je doslo dajte da se nesto uradi.Ljubim vas mile moje:))

mila obrati se hanady RR ...sve dogovori s njom

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Fatma)
Neposredna veza do poruke: 6350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  252 253 [254] 255 256   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  252 253 [254] 255 256   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *