kod mene (stari grad) bila naknada od grada 220 KM za juni * jos jedna za juni [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
to je do grada a ova od 120 je od kantona kojie si primila putem opštine
tu do grada vjerujem soavrovat ćeš 6 mjeseci kao pomoć jer sigurno nemate stalni radni odos i ti i suprug i sigurno soavarujete pravo na neku do subevncija putem opštine ili dječiji doplatak...
kod mene (stari grad) bila naknada od grada 220 KM za juni * jos jedna za juni [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
tu do grada vjerujem soavrovat ćeš 6 mjeseci kao pomoć jer sigurno nemate stalni radni odos i ti i suprug i sigurno soavarujete pravo na neku do subevncija putem opštine ili dječiji doplatak...
ova od grada je za juni i peta je po redu..dobila sam jos jednu od 250 KM takodje za juni od grada ova od 120 KM je posebno i nije jos stigla evo bas sad trazim info o tome koliko i kome sedaje ta naknada ja sam samohrana majka uz to i nezaposlena-vjerovato sam zbog toga i dobivala naknade od grada..samo sto su me ocito zakinuli za jednu..
ova od grada je za juni i peta je po redu..dobila sam jos jednu od 250 KM takodje za juni od grada ova od 120 KM je posebno i nije jos stigla evo bas sad trazim info o tome koliko i kome sedaje ta naknada ja sam samohrana majka uz to i nezaposlena-vjerovato sam zbog toga i dobivala naknade od grada..samo sto su me ocito zakinuli za jednu..
doće tebi i 6-sta
a ovih 120 Km moraš primiti 12 tačno... to prkeo opštine...pa ako ti fali neka njih zovi... a ove od grada 6 ćeš pirmiti kao smaohrana majka i nezapolena...oni mogu i kasniti malo...al doće ona sigurno [sm=smiley1.gif]
Ko čeka ovu naknadu od KS nazovite 562-033 to vam je direktni telefon nadležnog Ministarstva za rad i socijalnu politiku KS i pitajte kada će biti isplata naknada. Tako sam ja zvala do sada.
Pozdrav, zvala sam opstinu Novi Grad i sluzbenica mi je rekla da su danas uplatili novac posti, i da ce bar za moju opstinu najvjerovatnije biti isplate u subotu. Lijepo bi bilo da to bude ranije. U svakom slucaju javite ako neko dobije kakvu drugu informaciju.