danas u Fis-u žene bile snake drvene po 36 KM.... kao nekadašnje ellan sanke ako se sjećate... a imaju i one metal i platno pa savijeni metal naprijed oko su oko 50 KM samo ono je preteško da djeca vuku... ove drvene uopće nisu loše i baš se raja gura da ih nakupuje[sm=smiley1.gif]
ninuska -> RE: Sanke (5.12.2015 18:59:08)
hanady u kojem fisu? U sarajevu?
Hanady RR -> RE: Sanke (5.12.2015 19:07:04)
IZVORNA PORUKA: ninuska
da u sarajevu... halilovići dole... mi danas išli po majice neke u bojama trebaju nam i tako naletimo... mi imamo doje sanki vrslo kvalitetnih iz interposrta pa nama netrebaju ali mi je naša tiki odmah na um pala[sm=smiley36.gif]
Visnja RR -> RE: Sanke (5.12.2015 20:20:14)
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
da u sarajevu... halilovići dole... mi danas išli po majice neke u bojama trebaju nam i tako naletimo... mi imamo doje sanki vrslo kvalitetnih iz interposrta pa nama netrebaju ali mi je naša tiki odmah na um pala[sm=smiley36.gif]
jel te drvene imaju platno?
Hanady RR -> RE: Sanke (10.12.2015 15:52:39)
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
jel te drvene imaju platno?
imaju drvene komlet.. ima metal i platno...
al drvo i platno sad se ne smijem zaklet dal vidjeh[sm=zmeden.gif]
Pikapolonica -> RE: Sanke (17.12.2015 11:46:14)
Vidjela sam neki dan iz auta kad smo prolazili u onoj radnji na Socijalnom (Sve za djecu i bebe ili kako vec :) ) drvene sanke s platnom u tri velicine, samo ne znam za cijenu...