idana_85 -> RE: Užasni bolovi u donjem djelu trbuha (17.7.2008 14:39:46)
|
Ne znam gdje drugo da pisem, ali sam uzasno zabrinuta pa cu u ovu temu smjestiti. Jucer pred vecer sam imala blage kontrakcije. Bolila su me krsta i pulsiralo mi je u stomaku u jednakim intervalima. Popila sam drugi apaurin (jer inace pijem dva dnevno) i to me malo popustilo,a ja zaspala. Sinoc pred spavanje su me opet malo krsta bolila i podno stomaka, skoro pa lijeva prepona. Malo sam se umirila, prestalo je,a ja sam zaspala. Jutros u pola 4 me probudio uzasan bol u toj lijevoj preponi da sam pocela vristati. U zivotu me nikada nista nije tako bolilo. Jedva sam stalana na nogu, bolila me i citava lijeva noga. Otisla sam u wc, pomislila da nije mjehur puno pa od toga. I bolilo me jedno dva sata,ali nakon sto sam mokrila, bol je bio slabijeg intenziteta. Svu noc nisam zaspala od nekog straha, cak sam pomislila da se poradjam, jer sam u 29 sedmici. Danas me citav dan ponekad proziga ta lijeva prepona, a malo sam hodala i odmah me pocne boliti pod dno stomaka Zna li iko zbog cega je to? Je li polozaj bebice, udarila me jako u nesto ili sta je....Pravo me je strah, ne znam da li bih trebala se javljati doktoru.
|
|
|
|