prevareni -> RE: PROXEED (18.10.2008 21:19:17)
|
Pozdrav,Leukociti su problem kod vaseg muza,evo zasto ja kada sam vadio prvi nalaz u K B Zenica je Prog.pok.36%,Normalni oblici 70%,Patoloski 30%,i upute me u CHR izvadim kod njih nalaz Prog.pokr.8%,Normalni Oblici 30% Patoloski 70%,7 nalaza je otprilike ovakvi ali sam pio Proxed 6,5mje.kazu da ja sam problem zasto nemam djece,odem u Sar.izvadim nalaz Progresivno pokretni 40%, Normalni oblici 72%,Patoloski 28%,i kaze mi Radmila da mi je nalaz dobar i da nemam nikakvih problema da zana ostane u drugom stanju,ali je rekla zeni da izvadi sve nalaze na Mikrobiolose,moj urolog mi propisuje Pro- fertilcap 2x1 3 mje.jer mi je pokretljivost Osrednja i da 100% bude siguran mi je rekao da pijem kapsule,a supruga je pocela da vadi Mikrobioloske nalaze,međuvremenu kada je pila lijekove jasam primio infekciju od nje (Rdai lijekova,posto je bilo svega )i nakon 1,5mje.u Tuzli vadim nalaz i Progresivno pokretni su narasli na 45% ali od silne infekcije,i (Leukociti pokazuju dali imas upala,infekcije,gljivica itd.) i sad kako kazu da sam ja dobar,Vama predlazem da vas muz izvadi nalaze na dali ima infekcije,gljivica,i jos drugih stvari koje prave probleme,a ivi pogotovi da to uradite jer imam par slucajeva gdje su zene imale infekciju itd,a poslije eno imaju djecu moj urolog i supruge ginekolog su ubjeđeni da ce biti prirodnim putem dok ovo sve zavrsimo sto smo naumili uraditi.Hitno idite vadite Mikrobioloske nalaze obadvoje,pa da me poslije castite.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]Sretno.
|
|
|
|