nevenkagaragic -> RE: Moj sin Denis (25.2.2011 20:56:18)
|
IZVORNA PORUKA: iv@ncica Gospođo Nevenka, nemam rijeci utjehe za Vas...vec sam vam pisala i nedaj Boze nikome da osjeti vasu bol,ali ovo sto cinite i koliko se trudite, te snagu kojom se borite za pravdu , ja jednostavno odavno nisam vidjela. Svaka vam cast sto ste svoju tugu i ljubav pretocili u jednu veliku borbu...jedino sto vidim u ovoj nasoj drzavi je to da sto god ljudi poduzmu protiv ove korumpirane vlasti bivaju usutkani, ili na milijun nacina onemoguceni u radu i zivotu...i jednostavno se ljudi izgube i odustanu u moru nepravde....Ovdje bi jedino revolucija imala odjeka, kao sto se sad po svijetu događa...a nasi su judi umorni i razocarani i tesko se vise dizu na promjene. Izdrzite i ustrajete na svome putu, uz Vas smo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image] Drage moje Natty i iv@ncica, hvala vam za podrsku. A zivot je okrutan, vrlo okrutan i moramo se boriti. Jos kao mala devojcica pitala sam se koja je svrha zivota? Moramo priznati da mi ne cinimo dovoljno da poboljsamo zivot i uslove koje nam vlasti daju na kasicicu. Cutimo kad ne treba da cutimo, a kad sve krene nizbrdo, onda je vec kasno...vidimo sta se desava u svetu... Ja se necu izgubiti u moru nepravde, uvek sam se borila protiv iste, cak i u sitnicama bila jedina "antiprotivna", to mi nije smetalo, nikada nisam bila "za" samo zato sto su svi... Nadam se samo da ce me zdravlje posluziti da docekam pravdu. Znam da ce proci jos godina i godina, ali potrudicu se da je docekam, pa zato i zivim.
|
|
|
|