nevenkagaragic
|
IZVORNA PORUKA: krila Draga Nevenka, koliko mogu, razumijem Vašu bol. No, iskreno Vas pozivam, nemojte nikada nikoga proklinjati. Jer to je potpuno protivno Ljubavi, to je Zlo, a od zla ne može doći dobro. Sigurna sam da se I Vaš Denis s time slaže. Neka Vam Bog podari mir. Srdačan pozdrav! Eh, "krila"... Da, cula sam da verniku nije dozvoljeno proklinjanje, a ja nisam vernik, tako da licno ne verujem ni u kletvu, kao sto (vise) ne verujum ni u ciju Zakletvu. I to ne samo onu Denisovih dzelata - Hipokratovu, i ne samo iz licnog iskustva. Svedoci smo trulezi drustva u kojem zivimo bez obzira ne sve one silne "zakletve" kojim se zaklinju (lazno) politicari, parlamentarci i ko sve ne... Dakle, cemu farse – te zakletve koje se kontinuirano krse? Zar krivokletnici ne bi trebalo da budu kaznjeni? Ne bojim se... savest mi je mirna. Obecanje koje sam dala na Denisovom grobu moram ispuniti, na bilo koji nacin, cuvajuci se zla tipa "oko za oko". Nazalost, cini se da bas takvo zlo podstice pravosudje u BiH (a i oni su zakleli!), ne moram navoditi primere kojih je bezbroj, evo samo jedan link: Nepoverenje u BH pravosudje NIJE slucajno! Sta je pravda u BiH i za koga je rezervisana? Ja je jos cekam, vec dvanaestu godinu! Ako je ne docekam (mozda svesno cekaju da umremo i muz i ja, imamo dosta godina?), uvek cu verovati u neku kosmicku PRAVDU, bilo kakvu i bilo kada... Da, u to verujem, u nekakvu kosmicku, prirodnu pravdu. Moram u nesto verovati, osim "u se i u svoje kljuse". I na kraju, da bi se shvatila JA – MAJKA, treba se samo na tren poistovetiti sa mnom, samo na tren... ne zelim da me iko potpuno shvati, jer to je strasno i moze samo onaj ko je isto ili slicno doziveo, a na veliku zalost takvih je mnogo... Kazu: "Biti nesavrsen je isto sto i biti covek. Volite sebe bas onakvog kakav jeste." Kazu jos i da je najveci onaj ko oprosti... Nisam savrsena, nisam "najveca" i ne zelim niti biti, zato NIKADA necu oprostiti, nikada necu zaboraviti. Bas juce, dok sam pripremala post za blog, naleteh na jedan sjajan video i pomislih: Gle, je li ovo ona prirodna, kosmicka PRAVDA u koju ja verujem? Odlican video, vrlo poucan... kad zivot sam to vrati - udeli BUMERANG pravdu... POSLEDICE KORUPCIJE DENIS – 11 GODINA i 7 meseci… Da, kako davno napisah: Ima zlocina koji se ne oprastaju. Ima obecanja koja se ne zaboravljaju. I pravdi koje ne uzmicu... PRAVDA ZA DENISA Puno pozdrava "krila" i svim ostalim clanovima foruma...