Ivona -> RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% (5.12.2009 1:45:30)
|
Amra,sve su igracke snizene...,neke 50%,a neke cak 70%.Podne puzle kostaju 5KM i pravo su dobre.Dodje 8 komada i sve su tematske-vdijela sam "Nemo" i "Winnie the Pooh" (prelijepi crtezi i pricice)[sm=smiley1.gif] Ja sam se raspametila [sm=smiley36.gif] Smizlici smo kupili neki set muzickih instrumenata(bubanj,koji moze biti stolica,kastanjete,flauta,marakas i jos neka cuda)-snizeno sa 20,50 na 9,50KM,zatim kolica za shopping sa sudjem,vocem i povrcem-snizeno sa 17,90 na 7,5KM,pa smo kupili jos neki set gomile sudja [sm=smiley36.gif]-to je bilo oko 4KM i te puzle.Ma,nakupovali svega po REALNIM cijenama. Ljudi grabe igracke sa rafa kao da su dzabe.Ludnica!Sa zenom sam se skoro posvadjala oko toga koja je prije uhvatila za kutiju sa kolicima za shopping.Onda je Selena rekla jedno gromoglasno DAAAAJ i zena je popustila [sm=smiley36.gif] Najvise stvarcica ima za curice od nekih 3 do 5 godina.Ja sam strpala u kolica pepeljugu sa kocijom i neki set za sminkanje,a onda sam skontala da je moj curetak stvarno premalen za to i da moram prestati sebi kupovati igracke [sm=smiley36.gif] Baby Born je bas bezze...[sm=smiley21.gif] Mi smo se jaaako pocastili [sm=bravo.gif]
|
|
|
|