aicha -> RE: staratelj-koga biste izabrali? (7.12.2009 14:36:47)
|
IZVORNA PORUKA: dana3 Ima nekoliko dana da razmisljam o ovom ko bi se brinuo o mom sinu da meni i MM nesto bude?gluho i daleko bilo ali pocela sam razmisljati o tome kad sam dibila pismo od jednog osiguravajuceg drustva pa samo pisu premije ako umres ovako ili se desi ovo ,pljuc,pljuc,pljuc pomislila sam na moje dijete mislim da bi to bio moj ili MM brat . nema bas puno osoba kojima bih toprepustila,naravno da mih mojim ili MM roditeljima ali kontam na njihove godine koga biste vi izabrali.ne dao bog pljuc,pljuc,pljuc ma moja dana...pitanje je ko bi htio preuzeti tu odgovornost Moja sveki je poginula u ratu a njen muz u nesreci prije rata i tako je moj dragi ostao sa 7god bez oba roditelja. Moja sveki je imala 2 brata i 2 sestre. Jedva ga je uzeo ovaj jedan dajdza...ovaj drugi dajdza (koji je najprisniji bio sa sveki dok je ziva bila) nije htio da cuje...cak je govorio svom bratu "sto se peglate sa malim, posaljite ga u Vojvodinu"(a u vojvodini je bila od mm oceva familija)...a i iz te vojvodine od silne brace i sestara mog svekra samo se jedna tetka interesovala za mog muza i htjela ga dovesti sebi (pogotovo dok je rat bio) jedan stric od mm se tek prosle godine sjetio mog muza i zvao ga za rodjendan[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley29.gif[/image]
|
|
|
|