RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

canim -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (15.7.2013 11:39:30)

Brzo ozdravljenje maloj princezi i da se sto prije vrati kuci [sm=rozica.gif]

Lady26 -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (15.7.2013 11:42:35)

Da ozdravi brzo [sm=rozica.gif]

Full Moon -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (15.7.2013 16:41:45)

A joj[sm=smiley13.gif], pa sta je malenoj, zelimo joj brzo ozdravljenje!!!

InLove -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (15.7.2013 19:08:18)

IZVORNA PORUKA: mama_alma

našoj drago E.zelimo brz oporavak ,a mami sunce 27 da ovo sve brzo bude iz vas, držite se, ljubimo Vas i volimo

sta je bilo princeziii?????
da brzo prodje aBd[sm=smiley31.gif]

M kao Mama -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (16.7.2013 7:54:31)

imala je konvulzije, i to u Hitnoj ih dobije sreće , ne smijem ni pomisliti šta bi bilo da su kući bili

D_K -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (16.7.2013 11:19:54)

IZVORNA PORUKA: mama_alma

imala je konvulzije, i to u Hitnoj ih dobije sreće , ne smijem ni pomisliti šta bi bilo da su kući bili

joj, sreca u nesreci..
brz oporavak malenoj zelim..

sunce27 -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (16.7.2013 23:08:11)

Hvala vam drage nase tete sto mislite na nas, moja E je dobro, ovo mi je oduzelo pola zivota kakav strah sam pretrpjela [sm=smiley19.gif]

leona81 -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (16.7.2013 23:13:46)

IZVORNA PORUKA: sunce27

Hvala vam drage nase tete sto mislite na nas, moja E je dobro, ovo mi je oduzelo pola zivota kakav strah sam pretrpjela [sm=smiley19.gif]

sta se tacno desilo?

sunce27 -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (17.7.2013 20:06:51)

IZVORNA PORUKA: leona81

IZVORNA PORUKA: sunce27

sta se tacno desilo?
Od akutne upale zdrijela je dobila visoku temperaturu koja je izazvala febrilne konvulzije

Blue rose RR -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (22.7.2013 7:53:11)

Drage moje,
zamolit ću vas za riječi podrške i u ovom mjesecu Ramazana i posta, da uputitite Svevišnjem dovu, za bebicu naše članice Elica 5.

Naime, prije mjesec dana, nakon više godina bezuspješnog pokušavanja da ostane u drugom stanju, Elica je na svijet donijela prelijepu bebicu Adnu. Međutim, bebi je konstatovana teška srčana mana (prekid aortnog luka).
Ona i majka su izmještene u Beograd u Dječiju kliniku da pokušaju uraditi bebi operaciju, međutim beba je nažalost dobila sepsu. S obzirom da antibiotici ne mogu uraditi ništa, jer beba ima slab imunitet, sada čekaju da se beba pokuša  sama izboriti za svoj život, i bude spremna za operaciju.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Moja duša se nada i vjeruje da je malenoj Adni vrijeme na njenoj strani, i da će njeno maleno srce da ozdravi i da kuca za svoju mamu.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley27.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley27.gif[/image]

canim -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (22.7.2013 8:01:39)

Blue rose, bas tuzna informacija [sm=smiley13.gif] iskreno se nadam da ce mala Adna uspjeti da se izbori, da joj dragi Allah dz.s. olaksa i ubrza oporavak [sm=rozica.gif]

bebacha -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (22.7.2013 8:01:47)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
bebo mala budi jaka i bori se
a mami zelimo puno snage da izdrzi sve to
molim dragog Allaha da se sve dobro zavrsi

smajli80 -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (22.7.2013 8:04:59)

[sm=smiley19.gif]Baš mi jer žao male djevojčice,nek joj dragi Bog da snage da preživi i dugo poživi ,sunce moje malo[sm=smiley19.gif]

Želim im svu sreću ovog svjeta i da sve ovo bude samo ružno sjećanje-čuvajte se cure moje[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

veki_aki -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (22.7.2013 8:11:55)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]kako to moze da se desava tako malim bicima?
Saljem puno [sm=smiley31.gif] malenoj bebici da bude dovoljno jaka da se sto prije izbori sa tim, nek joj dragi bog pomogne a i njenoj mami i da nam se sto prije vrati zdrava.

palachinken -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (22.7.2013 8:25:19)

Bože, smiluj se ovom malom biću...

teacher75 -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (22.7.2013 8:33:34)

[sm=smiley19.gif]drzim fige da sve prodje ok, bas mi je zao[sm=smiley13.gif]

malena27 RR -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (22.7.2013 9:00:07)

Draga Elice, ova me vijest bas pogodila...dovicu za tebe i tvoju dugoocekivanu bebicu....
Da vam dragi Bog da ozdravljenje i da se uskoro vratite svojoj kuci i uzivate!

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Amelaa RR -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (22.7.2013 9:10:03)

Elice draga...molim dragog Allaha da u ovom mjesecu Ramazanu malenoj prinezi podari puno snage...da pobijedi i obraduje nas sviju...a hoce ako Bog da...

henna ze -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (22.7.2013 9:17:44)

dušice drage[sm=smiley31.gif]

Mia -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (22.7.2013 9:43:16)

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Drage moje,
zamolit ću vas za riječi podrške i u ovom mjesecu Ramazana i posta, da uputitite Svevišnjem dovu, za bebicu naše članice Elica 5.

Naime, prije mjesec dana, nakon više godina bezuspješnog pokušavanja da ostane u drugom stanju, Elica je na svijet donijela prelijepu bebicu Adnu. Međutim, bebi je konstatovana teška srčana mana (prekid aortnog luka).
Ona i majka su izmještene u Beograd u Dječiju kliniku da pokušaju uraditi bebi operaciju, međutim beba je nažalost dobila sepsu. S obzirom da antibiotici ne mogu uraditi ništa, jer beba ima slab imunitet, sada čekaju da se beba pokuša  sama izboriti za svoj život, i bude spremna za operaciju.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Moja duša se nada i vjeruje da je malenoj Adni vrijeme na njenoj strani, i da će njeno maleno srce da ozdravi i da kuca za svoju mamu.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley27.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley27.gif[/image]

Ja sam jednostavno zanijemila i ne znam sta da kazem [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Elice, mila moja, od ovog trenutka ste ti i tvoja balerina u mojim dovama! Allahu dragi, smiluj se malenoj dusici i podari joj snage da se izbori za mjesto pod ovim Suncem, a njenim roditeljima sabur da sve ovo izdrze i sacuvaju snagu koja ce im trebati dok budu odgajali svoju ljepoticu! AMIN!!!!

veeseelaa -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (22.7.2013 9:47:48)

Elice
Adna pile malo [sm=smiley19.gif]
baš me viejst rastuži[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
molim Boga za Adnin oporavak

ziki -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (22.7.2013 9:50:07)

[sm=smiley31.gif] bori se bebo
Bože dragi daj im snage

mala_sa -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (22.7.2013 9:50:30)

Dragi Boze smiluj se ovoj malenoj princezi...

D_K -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (22.7.2013 9:54:49)

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

ako Bog da..
da im svima dragi Allah dz.s. olaksa i da sve prodje u najboljem redu ako Bog da..

klemzi -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (22.7.2013 9:57:00)

Elice i Adna neka vas Bog cuva, amin!
[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>