Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Koliko često kupujete knjige 23.12.2009 9:09:32
lilith
u prosjeku dva puta mjesecno kupujemo i mm i ja...nasa kucna biblioteka dosegla je brojku 500
Tri najneobicnije rijeci Kada izgovaram rijec Buducnost, prvi slog već odlazi u proslost. Kada izgovaram rijec Tišina, narusavam je. Kada izgovaram rijec Nista, stvaram nesto sto se ne smjesta u bilo kakvo nepostojanje.
RE: Koliko često kupujete knjige 24.12.2009 16:08:23
Amelaa RR
Eh kako je mene ova tema mogla preskociti pitam se, pitam.. Koliko cesto kupujem...hm..evo sad kontam nisam odavno, a htijedoh otici na sajam...i nisam a sutra se zavrsava..pu, bas mi je vokri... Kupujem inace online...na interliber i knjiga.ba rijetko u knjizarama jer su cijene dosta vece nego kada narucujem preko neta.
RE: Koliko često kupujete knjige 24.12.2009 23:12:33
Skvo RR
Evo, Amela,,,,(vidim da me prozivas na drugoj temi ) samo za tebe- Knjige koje sam pazarila na Sajmu
Mario Puzo- Cetvrti Kenedi Anja Seton-Katarina Kejti Hikman- Vrata Krletke Sofi Kinsela- Djevojka iz dvadesetih Dzozef Marfi- Aktivirajte moc podsvjesti Robin Sarma- Kaludjer koji je prodao svoj ferari
I za Umicu- slikovnica Ziveo engleski,,,,,
Eto,,,,,,,Thats all Folks!!!
< Poruku je uredio skvo -- 24.12.2009 23:18:52 >
RE: Koliko često kupujete knjige 30.5.2012 22:15:16
Selminja
Pa eto, kad imam priliku, nije to tako često, ali kupim tu i tamo. Vise radi posudba, ja tebi -ti meni, knjiga za knjigu, iskustvo za iskustvo, šta bolje možemo si posuditi Čitam, otkad znam za sebe...otkako je beba tu, malo manje, ali kako vrijeme prolazi sve više bježim knjizi. Možda će rezultirati loše po moj društveni život, no sve više imam želju skloniti se od ljudi a družiti s knjigom.