bebaa -> RE: Zanimljivi/smijesni tekstovi, slike, klipovi... (11.1.2014 21:51:56)
|
ROMEO : (polupijan ispod njenog prozora) Hajd' bona silazi, ne pravi se luda! JULIJA: (pospana, bezvoljna, nikakva) Ako ti moj stari sidje ostaces bez muda ROMEO: Nesto mi se, o prohtjelo bas ove prekrasne noci da mi je das JULIJA: Tvoj mac bih zarko osjetiti htjela al' veceras oca m' ne bih smjela. ROMEO: Skraticu za glavu svakog' nek se zna ko te bude im'o prije nego ja. JULIJA : Romeo, Romeo daj jednom shvati samo sam je tebi spremna dati ROMEO: Dobro, da ne bih mor'o tudje glave sjec' ovog puta vjerovacu ti na rijec JULIJA: Hajd' sad kuci §"!&% ti sve joj vid' kolko je sati! Hajd' cuvaj se! ROMEO: De barem tol'ko se odvazi pa mi je na minut pokazi! JULIJA: (taman krenu da skine gace) Joj bjezi eto mi cace. OTAC JULIJIN: Uhljupe jedan opet si dos'o kako si samo kroz mine pros'o?! ROMEO: Nemojte cika Mato Julija je moje zlato. JULIJA ocu) Ma ja ga uopste ne znam nisam ga zvala, dos'o je sam. ROMEO:M'rsss ne lazi kujo mala! Znam ja sve kome si dala. JULIJIN OTAC: Odlazi odavde bijedni psu dok nisi pao mrtav tu! JULIJA: Ma ti si Romeo u seksu amater. Udri ga babo jebes mu mater! ROMEO: (dade se u panican bijeg brzo k'o metak pobjeze uz brijeg) JULIJA (prasnu u smijeh): A vid mangupa al' bjezi a htio bi kraj mene da lezi. JULIJIN OTAC: Babo ce tebi momka da nadje a ovoga ce uhljupa neko zlo da snadje. ROMEO (vice s brijega): E mangupe, dodji u carsiju ako smijes da vidim jesi l' spreman da se bijes. JULIJA: (cerekajuci se): Romeo, Romeo odjebi ba ako nastavis tako ranicu se ja. JULIJIN OTAC: Idi kuci bolan Romeo dok nisam s tobom asfalt pomeo. ROMEO: Ako zovnem Hamleta mog jarana neces izac' iz bolnice mjesec dana. JULIJA: E dobar ti jaran, dobro ga znam neki dan je trazio da mu je dam. ROMEO: Opet lazes, on Ofeliju voli sta ima tebe za sex da moli. JULIJIN OTAC: (Ode u kucu, vode da pije) JULIJA: ( K'o fol ozbiljna a u sebi se smije.) ROMEO: Odoh sada kuci ko te jebe idem da nadjem trebu za sebe. JULIJA: Nemoj bolan Romeo strpi se do jutra ako ne dobijem, dacu ti sjutra. ROMEO: Ma daji kome hoces sad mi je svejedno ne zelim vise da zivim ovako bijedno. JULIJA: Ma steta da nestane taki sevac. Ne zelis valjda da umres k'o djevac ? (Zadize majicu pokaza mu grudi u Romeu poce zelja da se budi) ROMEO: (sav ushicen) O Julija oko moje crno ma neka me pogodi puscano zrno. Eto me k tebi, nemogu vise iako znam da crno mi se pise. JULIJA: Dodji dodji, dilbere moj da vidim taj buzdovan tvoj. ROMEO: (Trci, sa sebe odjecu skida draganu svoju ne gubi iz vida) (Ulazi kroz prozor, na trosjed sjeda) JULIJA: Pozuri dok babo utakmicu gleda! ROMEO: Hajde,hajde, brze se skidaj! Ako naidje ti vikni "Kidaj!" JULIJA: (Dohvati nekakvu polupraznu bocu vise i ne razmisljajuci o svome ocu) Hajd' da popijemo pa sta god da je cula sam da onda duze traje. ROMEO: Ne trazi case picemo iz flase. JULIJA: Hajd' ja cu prva prince moj. Uh mashalla, mashalla kol'ki je taj tvoj! ROMEO: (Uze iz Julijinih ruku flasu) Hajd' da pijemo za ljubav nasu. Ispraznise bocu za par minuta Julija postade k'o nesto ljuta. JULIJA: Znas da moje srce tebe voli al' sad me nesto poce stomak da boli. ROMEO: A joj meni djevojko bludna neces valjda reci da si trudna! JULIJA: Marss, gluho bilo, stoko jedna tvoja su nagadjanja tako bijedna. ROMEO: (Odjednom pade na tlo) uh jebote, sta sam ovo popio!? JULIJA: "Otrov za pacove" evo bas citam nisam prije stigla starog da pitam ROMEO: O Julija, Julija ti nas sjeba. E Romeo ludi tako ti i treba. JULIJA: Izvini Romeo mislila sam da je vino bas mi je izgledalo onako fino. ROMEO: (Faca mu je totalno bijesna) Sad ce ti "mala" ostat tijesna. JULIJA: Ti umires ne saznavsi sta prava je ljepota ne "umoci" nista za svoga zivota. ROMEO: (dopuza do Julije blize) Na tebe ce vjecno da mi se dize. To izusti i dusicu pusti a samo je htjeo da joj ga spusti. JULIJA: (nestaje joj iz ociju plamen) Kakva steta, a tvrd mu je k'o kamen. (Zatvara oci posljednji put) Znam babo ce biti na mene ljut.
|
|
|
|