Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Probaj preko ovoga:otvori izaberi photo pa onda choose file,onda upload,pa onda izabereš neki efekat i ove osobine pa nakon toga generate glliter i izaberi ovaj drugi kod tj.samo ga kopiraj
lakše je preko slikomata ali ima par dana ne radi im stranica
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
Meni na slikomat nece uopce da pokaze sliku, samo se vrti ono nalazem ali nista. A na imagesack nikako nece da poplavi cijeli link, nego samo pola, nece pa nece, zaista ne znam do cega je.
Meni na slikomat nece uopce da pokaze sliku, samo se vrti ono nalazem ali nista. A na imagesack nikako nece da poplavi cijeli link, nego samo pola, nece pa nece, zaista ne znam do cega je.
da nisi nesto cackala u kompu...da ti nije prevelika fotografija??? meni slikomat radi
ne znam visnja ali ima dosta vremena nece nikako. evo i sad "nalaze" ali to traje i traje a nikako da nalozi sliku. Ja stavljam slike koje sam s aparata prebacila na komp, i prije sam tako...
meni se to desava kad je fotka npr 4 MB...probaj je umanjiti...iako pise da je 10 MB ok
kako da je umanjim? ja pritisnem ono 320x240 i opet nece- jel da je umanjim prije nego idem na ono browse? Hvala. Inace na imagesack mi hoce nalozit sliku al nikako nemogu preko koda za forume preci misem, nego samo pola koda
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.